Neler Yeni

Fiber bağlatmak istiyorum

Dozer

80+
Yeni evimize tam 4 yıl önce taşındık ozaman dan bu yana uydu net kullanıyoruz 16 dowloand 2 upload alıyorum 65₺ evet bir uydunete göre uygun ama biz artık fiber geçmek istiyoruz bulunduğumuz yer yeni yerleşim yeri evler yollar falan hepsi yeni yapıldı yeni imara açıldı şimdi karşımızda bir bina var ve orada fiber var yani bina ile bizim sitenin arası 10 metre falan dib dibeyiz ben sitede oturduğum halde toplam 2 bina 30-35 daire olmasına rağmen buraya port vermiyorlar yani daha doğrusu aram çok yok bu işlerle ama 10 metre önümüzde ki bir binada fiber varken bunu WiFi den görüyoruz bizim bu sitede neden yok? Sorum bu hani 10 metre kablo çekmeleri için ne yapmalıyız bazı kişiler binada imza toplayın dilekçe falan verin diyor ama biz Türk Telekom olarak değil turknet veya diğer 100/10 paket veren İnternet almak istiyoruz bu dilekçe muhabbeti olmadan halledilebilir mi?

kadiks

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,222
İsim
Kadir Bey

CarryExe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
584
İsim
Ali Yıldırım
Eğer fiber alt yapı var ise internet sağlayacıları ona göre bağlıyorlar

Batuhan Lastronin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,055
İsim
Batuhan Divrik
İlk olarak dilekçe olmadan halledemezsiniz.

Batuhan Lastronin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,055
İsim
Batuhan Divrik
yani illa gerekiyor ama çok saçma değil mi yolun ortasından fiber kablo geçiyor karşıda ki binaya verip burada koca siteye vermemeleri?
Saçma. Bizim de yan sokakta fiber var biz de vdsl var. Ben dilekçe ile bize getirilmesini ricada bulundum. İşlemlere aldılar 1 2 ay içinde gelecekmiş.

Top Bottom