Neler Yeni

Yardım Fiber İnternet Başvuru Nasıl Yapılır?

EXODIA

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Erkan Saraç
Selamun aleyküm dostlar. İkamet ettiğim mahallede ADSL hizmeti ile 16 mbps (genelde 10 mbps) almaktayım.Geçen haftalarda kontrol ettiğimde bir alt sokağımıza fiber internet geldiğini gördüm.TT bayisinde sorgulattığımda portların dolu olduğunu ve müdürlüğe gidip dilekçe vermem istendi.
1-Tek başıma dilekçe vermem fiber için yeterli olur mu?(Müstakil dairede yaşıyorum)
2-Herhangi bir ücret talep ederler mi?
Ağustos ayında taahhütüm bitiyor o vakte kadar fiber interneti bağlatabilirsem iyi olur,askere gitme durumum olduğundan ilgilenemeyebilirim.

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,299
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Mahallenize bakan Telekom müdürlüğüne gitmeniz gerekiyor. Müstakil ise getirme olasılıkları çok daha düşük maalesef.

EXODIA

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Erkan Saraç
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Mahallenize bakan Telekom müdürlüğüne gitmeniz gerekiyor. Müstakil ise getirme olasılıkları çok daha düşük maalesef.
Mahalleli ile birlikte toplu bir başvuru yapsak daha iyi olmaz mı?

Oneomous

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,486
İsim
Adem
Mahalleli ile birlikte toplu bir başvuru yapsak daha iyi olmaz mı?
İlla etkili olacaktır fakat pek umutlu olmayın alt sokağınıza kadar getirip size kadar getirmediyse yüksek ihtimal potansiyel müşteri olarak görmemiştir.

EXODIA

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Erkan Saraç
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İlla etkili olacaktır fakat pek umutlu olmayın alt sokağınıza kadar getirip size kadar getirmediyse yüksek ihtimal potansiyel müşteri olarak görmemiştir.
Twitterden TT Desteğe yazdım ve demin aradılar.Şu an için bulunduğum sokakta fibernet altyapının bulunmadığı ama ilgili müdürlüğe çalışma yapılması için bilgi iletileceğini söylediler.Yinede yarın müdürlüğe gidip dilekçe bırakacağım.

Oneomous

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,486
İsim
Adem
Twitterden TT Desteğe yazdım ve demin aradılar.Şu an için bulunduğum sokakta fibernet altyapının bulunmadığı ama ilgili müdürlüğe çalışma yapılması için bilgi iletileceğini söylediler.Yinede yarın müdürlüğe gidip dilekçe bırakacağım.
Bırakın fakat tek başına bırakmanız dediğim gibi bir işe yaramaz sokaktan imza toplamak daha etkili olacaktır.

Top Bottom