Neler Yeni

FİBER İNTERNET

ZeusOki

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
547
İsim
Oktay Genç
Arkadaşlar ben türktelekom kendi sitesinden fiber varmı yokmu diye baktım varmış acaba bu ne anlama geliyor daha mı hızlı olur ınternetim türknet almayı düşünüyorum acaba fiber olur mu türknet galiba türknet türktelekom altyapısını kullanıyormuş ne diyorsunuz iyi bise mi öneriniz nedir ?

İbrahim Özel

80+ Silver
En İyi Cevap
13
Fiber internet ışın teknolojisini kullanır. Veriler cam yapısı olan kablodan ışık ile gönderilir. Ama bu Türkiye'de ki internetler için geçerli değil pek. :)

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Sefa Karagöz
Merhaba eve kadar fibernet altyapım var ve netspeed firmasından aldım internetimi 50mbps download 5mbps upload alıyorum. Turknet fiber altyapı sağlıyor ama her yere sağlamıyor şuan çalışıyolar turknetin web sitesinden fiber altyapının olduğun bölgede aktif olup olmadığına bak

ZeusOki

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
547
İsim
Oktay Genç
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Merhaba eve kadar fibernet altyapım var ve netspeed firmasından aldım internetimi 50mbps download 5mbps upload alıyorum. Turknet fiber altyapı sağlıyor ama her yere sağlamıyor şuan çalışıyolar turknetin web sitesinden fiber altyapının olduğun bölgede aktif olup olmadığına bak
Baktım ve bana 35 mbps download ve 3 mbps upload vereceklerini soylediler fakat 10 tl farkla yani 85tl verirsem altyapım 75mbps download 4 mbps upload verebileceklerini söylediler ben türktelekom dan baktım hipernet varmış o ne oluyor

Top Bottom