Neler Yeni

Yardım Fiber Modem Önerisi

ZeusOki

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
547
İsim
Oktay Genç
Merhaba ben türknet almayı düşünüyorum.
Bana 75mbps download ve 4mbps upload vereceklerini söylüyorlar. Türknet de türktelekomun altyapısını kullandığı için hemen türktelekomun altyapı sorgulama sitesine girdim ve altyapımın fiber olduğunu öğrendim fakat bende FİBER MODEM yok. Ne önerirsiniz acaba 2 pc bağlanacak evde toplam 4 kişi var ona göre bi modem olursa sevinirim.( Bütçem max 1k )

arda3435

80+
Merhaba ben türknet almayı düşünüyorum.
Bana 75mbps download ve 4mbps upload vereceklerini söylüyorlar. Türknet de türktelekomun altyapısını kullandığı için hemen türktelekomun altyapı sorgulama sitesine girdim ve altyapımın fiber olduğunu öğrendim fakat bende FİBER MODEM yok. Ne önerirsiniz acaba 2 pc bağlanacak evde toplam 4 kişi var ona göre bi modem olursa sevinirim.( Bütçem max 1k )

Hocam hızın yüksek alt seviye bir şey bakma. Orta segmentin üzerinde bir model önerecem. asusun DSL-AC55U modeli bunu al pişman olmazsın hem stabil hem sağlam bir modem kafan rahat olur. 3 yıl da birebir değişim garantisi mevcut.

ZeusOki

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
547
İsim
Oktay Genç
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam hızın yüksek alt seviye bir şey bakma. Orta segmentin üzerinde bir model önerecem. asusun DSL-AC55U modeli bunu al pişman olmazsın hem stabil hem sağlam bir modem kafan rahat olur. 3 yıl da birebir değişim garantisi mevcut.
Bu modem fiber mi ?

ZeusOki

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
547
İsim
Oktay Genç
Ben wi-fi ile baglanmiyacam kablo ile pc direkt bagliyacam bu fazla pahalı değil mi ya ac51 var o yetmez mi ?

ZeusOki

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
547
İsim
Oktay Genç
Bu benim işimi görür mü?

arda3435

80+
Bu benim işimi görür mü?

Kablo ile AC51 portları megabit diğer modem gigabit yani kablo ilede daha iyi olacak. İş göremezmi kısmına gelince tabii ki görür. 750Mbps dualban olur tabii ki.

ZeusOki

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
547
İsim
Oktay Genç
Kablo ile AC51 portları megabit diğer modem gigabit yani kablo ilede daha iyi olacak. İş göremezmi kısmına gelince tabii ki görür. 750Mbps dualban olur tabii ki.
Peki saol

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,043,724
Üyeler
165,579
Son üye
FeaRMe
Top Bottom