Fifa 20 sağ analog şut veya pas çekiyor

Reaksiyon skoru
11
Herkese selam gününüz güzel geçsin. Bir sorum olucaktı çözemiyorum fifa 20 pc sürümünü oynuyorum ve yeni bir kol aldım rampage marka ancak sağ analog tuşuda şut veya pas gibi hareketler yapıyor herhangi bir çalım hareketi yapmasını istiyorum nasıl yapabilirim?

x360ce indir
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

bendede aynı hata vardı sağ analog taktikleri açıyordu bu adamın videosunu yaptım ve oldu sanada tavsiye ederim.

x360ce indir

bendede aynı hata vardı sağ analog taktikleri açıyordu bu adamın videosunu yaptım ve oldu sanada tavsiye ederim.
1612178131985.png

burda ayarlamaları yaptım hocam fakat sağ analogu sağ veya aşağı yaptığımda hala x y b a butonları ya değişiyor ya siliniyor

Y button yazan yerin üzerine basıp record diyip ücgene basıyorduk galiba öyle hatırlıyorum

Y button yazan yerin üzerine basıp record diyip ücgene basıyorduk galiba öyle hatırlıyorum
normalde öyle yapılıyor evet ancak ona bastığım zaman sağ analoga atadığım şeyler gidiyor
benim anladığım şey sağ analog bu üçgen kare gibi düğmelerle eş zamanlı çalışıyor ve bunu iptal etmem lazım bu programdan ama bulamıoyurm

normalde öyle yapılıyor evet ancak ona bastığım zaman sağ analoga atadığım şeyler gidiyor
benim anladığım şey sağ analog bu üçgen kare gibi düğmelerle eş zamanlı çalışıyor ve bunu iptal etmem lazım bu programdan ama bulamıoyurm
konsolunuzun mod düğmesi varmı benim konsolumda 2 mod var biri sizin dediğiniz gibi sağ analog kare ücgen filan oluyor diğeride normal düz ps4 kolu gibi

mod değil ancak analog yazan bir tuş var
kanka bende de büyük ihtimal aynı kol var uygulamada ayarlarını fotodaki gibi yaptım bide o analog tuşua bas aşağıda kırmızı ışık yanıyo böyle olur
Ekran Görüntüsü (25).png

analog tuşuna ilk bas sonra axis 3 le axis 6 sını yap oluyo ama axis 6 yı inverted menüsünden seçicen

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,204,857
Üyeler
192,529
Son üye
PCManyağ
Geri