Neler Yeni

Yardım Fifa 21 hakkında sorularım

Dahası  
Reaksiyon skoru
90
İsim
Talha
Dostlar fifa 21 oynuyorum. Bir kaç sorum olacak. Oyuna çevrimdışı giriyorum o yüzden origine girerken çevrimiçi data mı yerel data mı diye soruyor bende yerel data yapıyorum. Bu yerel dataları nasıl çevrimiçi yapıcam. Oyuna girerken çevrimiçi girersem otomatik olarak yapar mı? Ayrıca kariyer modu antrenörlükte maça tıklayıp kadroyu ayarlayıp hızlı simüle edince benim kadroyu mu oynatır yoksa her zamanki gibi kendisi overal a göre mi oynatır. Son olarakta sol kanat oyuncum 88 moo 89 yedeklerde 83 84 falan ama maçlardan sonra bildirimde moo nun slk oynadığını görüyorum. Moo da slk özelliği yok ve slk ile moo eşitken neden moo slk oynuyor bunun bir çözümü var mı? Şimdiden cevaplarınız için teşekkürler dostlar.

Dahası  
Reaksiyon skoru
90
İsim
Talha
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu oyunu çözemedim. Slk olarak 90 Neymar 86 ansu fati var . Ama 91 lik moo Ömür oynuyor solda. Oyun planına göre en yüksek dizilişte Neymar'ın slk oynaması lazım ama oynamıyor, Ömür moo da oynaması lazım o slk oynarken orada kim oynuyor bilmiyorum. Bu problemi nasıl çözebilirim?

Dahası  
Reaksiyon skoru
90
İsim
Talha
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu oyunu çözemedim. Slk olarak 90 Neymar 86 ansu fati var . Ama 91 lik moo Ömür oynuyor solda. Oyun planına göre en yüksek dizilişte Neymar'ın slk oynaması lazım ama oynamıyor, Ömür moo da oynaması lazım o slk oynarken orada kim oynuyor bilmiyorum. Bu problemi nasıl çözebilirim?
Dostlar yok mu yardımcı olacak, bilgilendirecek? Ek olarak o sene emekli olan oyuncuları nasıl buluyorsunuz , regenleri vs

Top Bottom