K Kavkare 80+ Katılım 31 Mayıs 2021 Mesajlar 22 Dahası Reaksiyon skoru 7 İsim Furkan Akyol 23 Ağustos 2021 #1 Arkadaşlar top sizde. Daha önce böyle bir sorunu olan oldu mu? Çözümü nedir sizce? Yardım edebilirseniz sevinirim Not: Sistemim Oyun için yeterli.
Arkadaşlar top sizde. Daha önce böyle bir sorunu olan oldu mu? Çözümü nedir sizce? Yardım edebilirseniz sevinirim Not: Sistemim Oyun için yeterli.
Fabrizio Romano 80+ Platinum Katılım 21 Mayıs 2020 Mesajlar 11,849 En İyi Cevap 5 23 Ağustos 2021 #2 Oyun dosyalarının güncelliğini kontrol ettin mi? Windows sürümü ne durumda? Güncel sürüm mü?
K Kavkare 80+ Katılım 31 Mayıs 2021 Mesajlar 22 Dahası Reaksiyon skoru 7 İsim Furkan Akyol 23 Ağustos 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 Ayrton yazmış: Oyun dosyalarının güncelliğini kontrol ettin mi? Windows sürümü ne durumda? Güncel sürüm mü? Devamı için tıklayın... Dediklerinin hepsi tam dostum
Ayrton yazmış: Oyun dosyalarının güncelliğini kontrol ettin mi? Windows sürümü ne durumda? Güncel sürüm mü? Devamı için tıklayın... Dediklerinin hepsi tam dostum
Fabrizio Romano 80+ Platinum Katılım 21 Mayıs 2020 Mesajlar 11,849 En İyi Cevap 5 23 Ağustos 2021 #4 Ben 1 kere yaşadım onda da Windows 10 sürümü ile alakalıydı ve sürümü bir öncekine getirince düzeldi. Yapılabiliyorsa denemekten zarar gelmez diye düşünüyorum.
Ben 1 kere yaşadım onda da Windows 10 sürümü ile alakalıydı ve sürümü bir öncekine getirince düzeldi. Yapılabiliyorsa denemekten zarar gelmez diye düşünüyorum.
K Kavkare 80+ Katılım 31 Mayıs 2021 Mesajlar 22 Dahası Reaksiyon skoru 7 İsim Furkan Akyol 23 Ağustos 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi #5 Şunu da söyleyeyim: Oyunu steam üzerinden alıp origine bağladım ama herhangi bir sıkıntı yok