Neler Yeni

Yardım fifa 21 pro oyuncu oluşturda SLK oyuncusu nasıl oluşturulur?

LenKys

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,594
İsim
Osman Trifilli
Instagram
trifilli_osman
fifa 21 tek oyunculu kariyer oynuyorum SLK oyuncu oluşturmak istyorum yani sol kanat ama bir türlü olmuyor her zaman SLF yani sol forvet oluyor oyuncum gittim takımlardada sol forvet te oynatıyorlar sol kanat oynayamıyorum.
oyun tarzı kısmında hedef oyuncuyu seçtim yine slf görünüyorum bitiriciyide seçtim gene slf görünüyorum pozisyondan ortasahaya geçtim rolü de sol yağtım slo olyor dedim neyse orda oynıyım yok bu seferde merkez ortasahada oynuyorum nasıl sistem bu
Ekran Görüntüsü (171).png

Aware

80+ Silver
Sol kanat sol orta saha olarak geçer forvet yapmışsın sen .

LenKys

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,594
İsim
Osman Trifilli
Instagram
trifilli_osman
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

LenKys

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,594
İsim
Osman Trifilli
Instagram
trifilli_osman
Takımların düzülüşine göre değişiyor olabilir sol orta saha sol kanat oynar normalde.
bak SLK =sol kanat 4-3-3 te forvette sol kanatta oynayan
SLO=sol ortasaha yani ortasahanın solu 4-4-2 de sol da oynayan yapıyor ben slk oynamak istiyorum onu yapamıyorum bu SLK olmanın takımla alakası yok

Aware

80+ Silver
bak SLK =sol kanat 4-3-3 te forvette sol kanatta oynayan
SLO=sol ortasaha yani ortasahanın solu 4-4-2 de sol da oynayan yapıyor ben slk oynamak istiyorum onu yapamıyorum bu SLK olmanın takımla alakası yok
Sol ön mü sol orta mı diyorsun hangisi sol ön ise sol ve forvet orta ise sol ortasaha yapıcaksın benim bildiğim ben sol ön olduğum halde sağ bek oynatılıyodum mesela.

LenKys

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,594
İsim
Osman Trifilli
Instagram
trifilli_osman
Sol ön mü sol orta mı diyorsun hangisi sol ön ise sol ve forvet orta ise sol ortasaha yapıcaksın benim bildiğim ben sol ön olduğum halde sağ bek oynatılıyodum mesela.
bak ben LW de oynamak istiyorum futbolcu olarak real madrit zamanındaki ronaldo nun mevkisi yada neymarın oynadığı yer
pp de SLK yazması lazım ne yaparsam yapıyım SLF yani sol forvet oluyor o oluncada taktik olarak 4-4-2 yapıyorlar beni 2 li forvetin soluna koyuyor kafayı yedim 2 sezondur ortasaha oynuyordum sildim kariyeri

indir.jpg

Aware

80+ Silver
bak ben LW de oynamak istiyorum futbolcu olarak real madrit zamanındaki ronaldo nun mevkisi yada neymarın oynadığı yer
pp de SLK yazması lazım ne yaparsam yapıyım SLF yani sol forvet oluyor o oluncada taktik olarak 4-4-2 yapıyorlar beni 2 li forvetin soluna koyuyor kafayı yedim 2 sezondur ortasaha oynuyordum sildim kariyeri

Alıntıyı görüntüle
Bende fifa 21 olmadığı için ekstra bir şey söyleyemeyeceğim maalesef.

Top Bottom