B Beren 80+ Gold Katılım 31 Mayıs 2020 Mesajlar 7,512 4 Ağustos 2020 #14 Eray3452 yazmış: PUBG modumu gelsin hocam? Alt tarafı bir maç oyunu koşturacan adamı topun peşinde Devamı için tıklayın... Aynen kanka gelsin drop olarakta nadir altın paketi düşebilir
Eray3452 yazmış: PUBG modumu gelsin hocam? Alt tarafı bir maç oyunu koşturacan adamı topun peşinde Devamı için tıklayın... Aynen kanka gelsin drop olarakta nadir altın paketi düşebilir
Rammstein 80+ Silver Katılım 29 Mayıs 2020 Mesajlar 3,307 4 Ağustos 2020 #15 borauysalcan yazmış: Neyi söyleyemiyoruz anlamadım ya? Devamı için tıklayın... Önce furbol yazmıştınız ben de boomer esprisi yaptım.
borauysalcan yazmış: Neyi söyleyemiyoruz anlamadım ya? Devamı için tıklayın... Önce furbol yazmıştınız ben de boomer esprisi yaptım.
B Balkız 80+ Gold Katılım 3 Mayıs 2020 Mesajlar 5,478 En İyi Cevap 5 4 Ağustos 2020 #16 flardryn yazmış: Önce furbol yazmıştınız ben de boomer esprisi yaptım. Devamı için tıklayın... Alışmışım kocaman klavyede yazmaya, telefon zor geliyor.
flardryn yazmış: Önce furbol yazmıştınız ben de boomer esprisi yaptım. Devamı için tıklayın... Alışmışım kocaman klavyede yazmaya, telefon zor geliyor.