Neler Yeni

Fifa 22 Ana Ekran Sorunu

Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Yavuz Selim
Selamlar dün gece fifa 22 yi 10 saatlik denemek için 29 tl ye ea play aldım. Oyunu açtım bir maç kısmı vardı orayı yaptıktan sonra oyun bazı sorular sordu bunları cevapladıktan sonra oyun bir ekranda durdu. Aslında beni ana menüye atması gerek fakat aşağıdaki fotoğrafta gösterdiğim gibi bu yerde duruyor. 5-6 kez çık gir yaptım. steam/origin kapa aç yaptım. oyun dosyalarını doğruladım fakat halen aynı yerde duruyor. 9 saatim kaldı zaman cidden boşa gidiyor. Çözümünü bilen birisi yardım ederse sevinirim.

Ekler

• resim_2021-11-05_172544.png
    resim_2021-11-05_172544.png
    228.3 KB · Hit: 219

19hsyn96

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,326
İsim
Hüseyin Şen
Selamlar dün gece fifa 22 yi 10 saatlik denemek için 29 TL ye ea play aldım. Oyunu açtım bir maç kısmı vardı orayı yaptıktan sonra oyun bazı sorular sordu bunları cevapladıktan sonra oyun bir ekranda durdu. Aslında beni ana menüye atması gerek fakat aşağıdaki fotoğrafta gösterdiğim gibi bu yerde duruyor. 5-6 kez çık gir yaptım. steam/origin kapa aç yaptım. oyun dosyalarını doğruladım fakat halen aynı yerde duruyor. 9 saatim kaldı zaman cidden boşa gidiyor. Çözümünü bilen birisi yardım ederse sevinirim.
oyuna girmediğin sürece deneme süre ilerlemez oyunu kes farklı konuma yapıştır sonra tekrar indirmeye bas %1-2 olunca duraklat sonra kestiğin yerden indirdiğin yere yapıştır indirmeye devam ettir bende eaplay var bazen bf5 ve sims 4 buna benzer hata veriyor bunu yapıyorum düzeliyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Yavuz Selim
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
oyuna girmediğin sürece deneme süre ilerlemez oyunu kes farklı konuma yapıştır sonra tekrar indirmeye bas %1-2 olunca duraklat sonra kestiğin yerden indirdiğin yere yapıştır indirmeye devam ettir bende eaplay var bazen bf5 ve sims 4 buna benzer hata veriyor bunu yapıyorum düzeliyor
söylediğini yapacağım. fakat deneme süresi ilerliyor. çünkü oyuna giriş yapabiliyorum ve giriş yaptıktan sonra oluyor bu olay. yine de deneyeceğim teşekkürler.

19hsyn96

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,326
İsim
Hüseyin Şen
söylediğini yapacağım. fakat deneme süresi ilerliyor. çünkü oyuna giriş yapabiliyorum ve giriş yaptıktan sonra oluyor bu olay. yine de deneyeceğim teşekkürler.
ben de fifa 22 originden almadan önce eaplay deneme oynuyordum ama girmediğimde ilerlemiyordu farklı hata olmuş olabilir

Top Bottom