Neler Yeni

FİFA 22 Tam Ekranda Kasma

Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Oğuzhan
Merhaba, Fifa 21 de de aynı sorun vardı. 21 de oyunun ilk zamanları sorunsuz oynuyordum daha sonradan tam ekranda oynarken menülerde kasma olmaya başladı, pencereli ekrana geçince kasma olmuyor.
Aynı sorun Fifa 22 de de oldu dün aldım oyunu aldığım gibi bu sorun gösterdi kendisini ne yaptıysam olmadı. her şey güncel ekran kartı windows vs. (Windows 10)
PC nin kaldırmama ihtimali yok zannedersem genelde güncel oyunları oynayabiliyorum. Sorunun çözümünü bilen var mı?
Ryzen 3 3100
Asus RX5500XT 4 GB
16GB Ram
240GB SSD

~Emo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
172
İsim
Emre Baltacıoğlu
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik Genel
Instagram
emre_bltcgl
Steam
Emo
Discord
~Emo
Merhaba, Fifa 21 de de aynı sorun vardı. 21 de oyunun ilk zamanları sorunsuz oynuyordum daha sonradan tam ekranda oynarken menülerde kasma olmaya başladı, pencereli ekrana geçince kasma olmuyor.
Aynı sorun Fifa 22 de de oldu dün aldım oyunu aldığım gibi bu sorun gösterdi kendisini ne yaptıysam olmadı. her şey güncel ekran kartı windows vs. (Windows 10)
PC nin kaldırmama ihtimali yok zannedersem genelde güncel oyunları oynayabiliyorum. Sorunun çözümünü bilen var mı?
Ryzen 3 3100
Asus RX5500XT 4 GB
16GB Ram
240GB SSD
oyunu ilk açtığında bi menü çıkar oyna, ayarlar falan var
ordan ayarlara gir çözünürlük ayarlarına falan bak

Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Oğuzhan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
oyunu ilk açtığında bi menü çıkar oyna, ayarlar falan var
ordan ayarlara gir çözünürlük ayarlarına falan bak
Ordaki ayarlarla ve ekran kartı ayarları ile oynuyorum sürekli birşeyler deniyorum ama olmuyor. Otomatik olarak oyunu ilk indirdiğimde çözünürlük 1280 olarak geliyor kasma olmuyor menüde ama o şekilde de çok piksel oluyor görüntü. Sorunun onunla olduğunu düşünmüyorum çünkü daha 6-7 ay önce 1920 de fifa 21 oynarken sorun yoktu.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,009,595
Üyeler
159,942
Son üye
Quarentin
Top Bottom