Ben olsam xbox kolunu alırdım veya bulabilirsem f310.
570 tl ye var değer mi sence o parayaBen olsam xbox kolunu alırdım veya bulabilirsem f310.
en ucuzu 570replika kol falan alma ben geçen sene 2. el dualshock 4 almıştım 600tlye falan şimdi ne kadardır bilmiyorum. Logitech f310 veya f710 falan al
yani knk fiyatlar bu şekilde artık maalesef şimdi almazsan yarın daha da pahalanır570 TL ye var değer mi sence o paraya
Mesaj otomatik birleştirildi:
en ucuzu 570
yani şöyle söylüyeyim f310 tarzı gamepadlerin görünüşü kötü ama görünüşe bakmamak lazım sen onun yerine bu parayı replikaya verirsen daha kötü olur f310 bu konuda en iyi hissiyatı sana yaşatıcaktır bundan eminim.evet doğru malesef f310 o kadar iyi mi görünüşü bi tık kötü de
tamamdır sağol alıcam büyük ihtimalyani şöyle söylüyeyim f310 tarzı gamepadlerin görünüşü kötü ama görünüşe bakmamak lazım sen onun yerine bu parayı replikaya verirsen daha kötü olur f310 bu konuda en iyi hissiyatı sana yaşatıcaktır bundan eminim.
Bak kankam iyice kafana otursun diye gittim galeriden buldum fotoğraflari , geçen sene replika bir kol almıştım ve analogu sola doğru çekince takılıyordu. Aynı zamanda detaylı bakınca bu ürünün daha önce başkasına satıldığını fark ettim içinde tozlar vs vardı ve hemen iade ettim kolu o yüzden butcene en uygun olan f310 modelini tercih etmeni öneririm.tamamdır sağol alıcam büyük ihtimal