Neler Yeni

Fifa 23 oyun açılmıyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Arda Ölmez
Oyunu dün steamden indirimle aldım oyunu başlatmaya calıstıgımda ea anticheat ekranı doluyor sonra oyun acılmadan tekrar ea başlatma ekranına atıyor bu döngü sürekli devam ediyor oyunum asla açılmıyor internette ne varsa hangi video varsa hepsini izledim olmuyor güncel bi çözümü olan varsa lütfen yardım eder misiniz?

Dahası  
Reaksiyon skoru
662
İsim
Yunus
Cheat Engine falan yüklüyse yapıyor bunu silip kaldırınca düzeliyor.

baranthemosby

80+ Bronze
Bunu da denedim yine de olmuyor iade mi etsem yoksa güncel bi cozum yolu cıkar mı onu mu beklemeyliyim bilemedim
Hocam yüksek ihtimal sizinle alakalı bir durum yok ortada. Bu oyunun açılmama sorununu bir kenara bırakalım, belirli bir zaman sonra oyuna giremeyen kesim de çok. EA, FIFA 23 serisinde daha önce hiç kullanılmamış daha üst düzey olacağını düşündüğü grafikler, yeni hile yazılımı ve oyun içinde herhangi bir katkısı olmayan çok şey ekledi. Bu da oyunun Optimizasyon sorununa yol açtı. Düşün; Hile yazılımı ekliyorsun oyuna. İnsanlar Kariyer modunda daha da eğlensin diye. Ancak eklenen bu hile oyunu çalıştırmıyor, belirli bir zaman sonra oyuna giriş yapmamızı engelliyor. Şahsen bende FIFA 23 aldım. FIFA 22 çok pahalıydı. Ve FIFA 23 bütçeme o an için uygun düştü. FPS limitini 60FPS oranına sabitlemediğim zaman; Maç içerisinde kasma donmalar meydana geliyordu. Ekran kartı RTX 3080. Düşünün yani optimizasyon rezaletini. Ayrıca maç önü animasyonları, yeni transfer animasyonlarında müzik de pıt pıt ediyor. Daha geçenlerde yeni büyük güncelleme gelmiş. PC versiyonunun optimizasyonu berbat gerçekten. Oyunu yeni aldıysanız, paranıza yazık olmasın. İade edin. Ha, yalan olmasın. Ben daha dün girdim oyuna. 2 Kere yeniden başlattım bilgisayarı. Bende de açılmıyordu oyun. Sonrasında açıldı tabii.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,003,715
Üyeler
159,043
Son üye
ilelamam
Top Bottom