Neler Yeni

Yardım FİFA DİRECTX hatasi ne yapsam olmuyor

YUSUFİ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
103
İsim
YUSUFİ
Kaç aydan beri bu sorunu düzeltmeye çalışıyorum lakin olmuyor 22.5.1(recommended)sürümünü kullaniyorum sürücüden dolayı mı anlamadım ne yapmam gerekiyor kafayı yemek üzereyim artık(msi alpha 15 Ryzen 7 5800 RX6600) modelini kullanıyorum çözümünü bilen detaylıca anlatırsa mutlu olurum

Bugra5211

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
398
İsim
Buğra Çorbacı
Kaç aydan beri bu sorunu düzeltmeye çalışıyorum lakin olmuyor 22.5.1(recommended)sürümünü kullaniyorum sürücüden dolayı mı anlamadım ne yapmam gerekiyor kafayı yemek üzereyim artık(msi alpha 15 Ryzen 7 5800 RX6600) modelini kullanıyorum çözümünü bilen detaylıca anlatırsa mutlu olurum
Directx sürümün kaç .

NeonPeekr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
157
İsim
Efe Benzil
driver güncelşe çözülür

Ege1641

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
865
İsim
Yahya Ege
Bu sorunu benim bı arkadaş da rtx 3060la yasiyo çocuk directx kullanan hiç bı oyuna giremiyo aldığından beri sorduğumda tüm driverlarim da güncel diyo cozumu ne olduğunu merak ediyorum takipteyim konuyu

Tayfur

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Tayfur Çolak
Denetim masasından programları aç Windows özelliklerini aç veya kapat a gir çıkan klasörlerden eski bileşenler klasörünü bul sol tarafındaki + işaretine bas altında DirectPlay çıkcak eski bileşenler ve DirectPlay ın tikleri yoksa oraya tik at aşşadan tamam de ve DirectX aktif olsun. PC yeniden başlatman gerekebilir

YUSUFİ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
103
İsim
YUSUFİ
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Denetim masasından programları aç Windows özelliklerini aç veya kapat a gir çıkan klasörlerden eski bileşenler klasörünü bul sol tarafındaki + işaretine bas altında DirectPlay çıkcak eski bileşenler ve DirectPlay ın tikleri yoksa oraya tik at aşşadan tamam de ve DirectX aktif olsun. PC yeniden başlatman gerekebilir
Yaptım lakin bir süre sonra yeniden oluyor

Top Bottom