O zaman alabilirsiniz fiyatı uygunbi youtuberin çekilişten 100 TL steam kodu kazanmıştım steamdede 50 TL vardı game pass alamam kısaca
Bence alınır.FİFA 22 steamde 140 TL alınır mı? oynayanlar cevap verebilirmi hile varmı online varmı ve tahminimce bu ekimde FİFA23 çıkacak fifa22 almaya değermi
Alıntıyı görüntüle
Maalesef hile var. Siz önde giderken sizin bağlantınızı kopartan bile var. Bir aya falan fifa kart pompalamaya başlayacaktır tahminimce. O yüzden kadro derdiniz olmasın mutlaka güzel bir şey yapacaksınızdır. Şunu bilin yeter. Online oynarsanız çok çok çok fazla zaman harcamanız lazım.bende almaya planlıyorum ama arkadaşlarım hile var online az ve zaten ekim ayında fifa 23 çıkacak diyorlar kararsız kaldım zaten fifa23 çıksa direk alamam ondan fifa22 alıcamda hile varmı online nasıl
benim bir arkadaş steam üzerinden 552 saat oynamış halada oynuyor hile çok az gördüm diyor kendisi kısaca herkese teşekkürler uygun fiyat alıcampc sürümünde hile var ara sıra online oynadığın zaman droplar oluyor bu da internetten kaynaklı alınır hiç oynamadıysan fifayı biraz zorlanırsın ultimate team de orda çok iyi kadro ve oynayanlar var sana başlangıçta kötü oyuncular veriyor bir tane de kiralık oyuncu veriyor
Süreli o galiba.Gamepass te var diye biliyorum.