Shiwa 80+ Bronze Katılım 28 Mayıs 2022 Mesajlar 731 Dahası Reaksiyon skoru 231 İsim Baran 4 Kasım 2023 #1 klavyede shift tuşuna aldım koşmayı ama algılamıyor ve koşmuyor antrenmkan merkezinde koşuyor fakat pro cluybsde koşmuyor çözümü varmı
klavyede shift tuşuna aldım koşmayı ama algılamıyor ve koşmuyor antrenmkan merkezinde koşuyor fakat pro cluybsde koşmuyor çözümü varmı
WörWind 80+ Silver Katılım 21 Mart 2021 Mesajlar 3,390 Dahası Reaksiyon skoru 3,577 İsim Cole Palmer İlgilendiği Kategoriler Neler yeni, Ekipman 4 Kasım 2023 #2 Shiwa yazmış: klavyede shift tuşuna aldım koşmayı ama algılamıyor ve koşmuyor antrenmkan merkezinde koşuyor fakat pro cluybsde koşmuyor çözümü varmı Devamı için tıklayın... normal macta kosuyor mu
Shiwa yazmış: klavyede shift tuşuna aldım koşmayı ama algılamıyor ve koşmuyor antrenmkan merkezinde koşuyor fakat pro cluybsde koşmuyor çözümü varmı Devamı için tıklayın... normal macta kosuyor mu
Shiwa 80+ Bronze Katılım 28 Mayıs 2022 Mesajlar 731 Dahası Reaksiyon skoru 231 İsim Baran 4 Kasım 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 WörWind yazmış: normal macta kosuyor mu Devamı için tıklayın... hayır