Hangi sürümü kullandın?Çoğu fotoğrafı gcam ile çektim, en son çekilen fotoğraf gcam ile çekildi hocam
Telefonun gayet iyi ve güçlü,değiştirmene gerek yok bence.Arkadaşlar herkese selamlar. İyi akşamlar. Ben Pocophone F1 kullanıyorum. Kısaca özetlemek gerekirse;
Snapdragon 845
Sterio Hoparlör
4100 Mah Quick Charge 4.0
6.17 IPS LCD Panel
12+5 MP Arka kamera
6GB Ram 64GB hafıza
8.8mm Kalınlık
Android 10, MIUI 12 rom mevcut
Genellikle fotoğraf çekiyorum, Asphalt 9, Call of Duty, Sosyal medya, ve teams gibi uygulamalar kullanıyorum. Şuanki piyasaya göre yeni bir telefona geçmeme gerek var mı ? Aşırı kararsız kaldım, 7K bütçem var ama aldığımda boşa gitsin istemiyorum. Oyunlarda kalite ve grafiğe önem veriyorum, render tarzı sıkıştırma tarzı işler de yapıyorum yani işlemciyi de kullanıyorum. 2 senedir kullanıyorum bataryasını değiştirdim. Çektiğim örnek fotoğrafları da paylaşıyorum.
26 new photos added to shared album
photos.app.goo.gl
Evet hocam gücüne diyecek yok ama asphalt 9, call of duty, genshin impact gibi oyunlarda ısınıyordu blackshark fancooler pro ile çözdüm o sorunu daTelefonun gayet iyi ve güçlü,değiştirmene gerek yok bence.
şöyle söyleyeyim, 8.1.101.345618084Hangi sürümü kullandın?
Çözmüzsen gerek yok işte hocamEvet hocam gücüne diyecek yok ama asphalt 9, call of duty, genshin impact gibi oyunlarda ısınıyordu blackshark fancooler pro ile çözdüm o sorunu da
Mesaj otomatik birleştirildi:
şöyle söyleyeyim, 8.1.101.345618084
Yok hocam güncel oyunlarda yağ gibi akıyor cihaz ama 2 senedir bende kendisi, kararsızdım bende teşekkür ederimÇözmüzsen gerek yok işte hocam
İlerde sorun yaşarsanız değiştirirsiniz.