Neler Yeni

Fikrinize İhtiyaçim Var(Kız meselesi)

J.Sparrow

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,457
İsim
Emir Bayram
Beyler yaklaşık 2 haftadır sevdiğim bir kız vardi.bugün kız benden hoşlanıyor musun dedi, bende evet dedim. aslında oda benden hoşlaniyormus neyse olay şu ben 2.dönem açığa gecicektim ama bu kız olayı kafamı çok karıştırdı.Birde kız ağlayınca ne yapicagimi bilemedim.Neyse bi fikir belirtin ne yapıyım okuldan ayriliyimmi yoksa devam mi ediyim? çok zor karar benim için...
kiz cok güzel ya vallahi arada kaldim.

Megan

80+ Silver
Beyler yaklaşık 2 haftadır sevdiğim bir kız vardi.bugün kız benden hoşlanıyor musun dedi, bende evet dedim. aslında oda benden hoşlaniyormus neyse olay şu ben 2.dönem açığa gecicektim ama bu kız olayı kafamı çok karıştırdı.Birde kız ağlayınca ne yapicagimi bilemedim.Neyse bi fikir belirtin ne yapıyım okuldan ayriliyimmi yoksa devam mi ediyim? çok zor karar benim için...
Kabul etsen de etmesen de yüzde 99 sonunda ayrılacaksınız. O yüzden senin hayatın için ne doğruysa onu yap kıza göre planlama. Olacağı varsa zaten sen çine gitsen de olur

J.Sparrow

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,457
İsim
Emir Bayram
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

"thorxium"

80+ Bronze
lan kız için olurmu demicemde anladın knk geç sen, için iyise kopar bağlantını çalış zengin ol gelir ,delimisin sakın kız için böyle bişey yapma

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,967
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198343077776
Discord
Alperburaks
ben ayrılmazdım okuldan sırf onun için ama karar senin seviyorsan ve aynı sınıftaysanız fazlaca vakit geçirirsiniz

Bulkyapanobez

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,105
İsim
Yusuf Aras
İlgilendiği Kategoriler
Spor
Mantıklı olan her birey planını devam ettirir. İllaki bir şekilde denk gelirsiniz, dershanesinden alırsın bırakırsın vs vs. Açığa geçme planını yaptıysan geç. İlerde bir gün ayrılırsın açığa geçmediğin için pişman olur,bu gün sevdiğin kıza küfür edersin.

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,967
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198343077776
Discord
Alperburaks
bu arada aynı sınıfa düşelim diye sayısaldan eşit ağırlığa geçtim ailemden habersiz ailem aralıkta veli toplantısında öğrendi ne aynı sınıfa düşebildik ne teklifimi kabul etti sadece her şey çok kötü hale geldi

Marianoly

80+ Gold
En İyi Cevap
1
bu arada aynı sınıfa düşelim diye sayısaldan eşit ağırlığa geçtim ailemden habersiz ailem aralıkta veli toplantısında öğrendi ne aynı sınıfa düşebildik ne teklifimi kabul etti sadece her şey çok kötü hale geldi
Bir kız için yapılır mı bu be, daha kızla sevgili bile olmamışken onun için hayatını mahvetmişsin.
Hocam öncelikle kendi hayatınıza bakın, sakın kimse için kendi kararından dönme. Emin ol bu kızla bir kaç ay çıkacak ve sonra ayrılacaksınız çünkü (kiz cok güzel ya) gibi bir şey demişsiniz kız güzel diye kızı seviyorsan sen unut o işleri. Derslerin iyi değilse geç açığa, iş işten geçmiş çalışmaya başlasan bile sen bu kızla nasıl birlikte olacaksın. Ama bu size kalmış bir şey.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,051,876
Üyeler
167,017
Son üye
TulparBey
Top Bottom