Neler Yeni

Film icin 4k monitör önerisi

ahmetwilliam

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
121
İsim
Ahmet
film izlemelik 4k 144 hz monitör ariyorum filmin kalitesini anliyacagim sekilde butce 15 20k

Silver Stone

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
674
İsim
Tayfun Balım
film izlemelik 4k 144 hz monitör ariyorum filmin kalitesini anliyacagim sekilde butce 15 20k
Oyun oynamayacaksanız size geçenlerde aldığım samsung m7 43 inç 4k smart monitörü önerebilirim. Görüntü cidden muazzam. Va panel olduğu için siyahlar çok başarılı. Renk dengesi de iyi. Bu konuda takınlıtılıyımdır özel ayar çekmeden gözüme hoş gelen bir görüntüsü var.

Ekler

• IMG-20250323-WA0013.jpeg
    IMG-20250323-WA0013.jpeg
    2.6 MB · Hit: 33

ahmetwilliam

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
121
İsim
Ahmet
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Oyun oynamayacaksanız size geçenlerde aldığım samsung m7 43 inç 4k smart monitörü önerebilirim. Görüntü cidden muazzam. Va panel olduğu için siyahlar çok başarılı. Renk dengesi de iyi. Bu konuda takınlıtılıyımdır özel ayar çekmeden gözüme hoş gelen bir görüntüsü var.
Va paneller iyi degil diyolar da bi link atarmsn

Kac hz birde.

Bana hdr400 min 144hz lzm

OrkunJJ

80+ Silver
Samsung Shop üzerinden yani kendi sitesi üzerinden öğrenci indirimi ile normal fiyatına oranla 1-2K ucuza alınabiliyor. Tavsiye ederim güzel monitör.

Dahası  
Reaksiyon skoru
113
İsim
Berker Mısırlıoğlu
Film için arıyorsan ips panel daha iyi olur senin için. va'da siyahlar ve tepkime iyidir ancak ips'de de renkler çok daha iyidir, ancak siyahlar hafif mavimsi gözükebilir. bilgisayarda kullanmak için monitör olarak devasa bir şey istemiyorsan 4k yerine 2k oled ekran bir şey alabilirsin. Oled görüntü olarak ikisini de ezer geçer Bütcen de 20k, bu civara oled'ler satılıyor diye biliyorum.

En ucuza bunu buldum rting

bu da incelemesi ama eski versiyonunun incelemesi olabilir

ahmetwilliam

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
121
İsim
Ahmet
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Film için arıyorsan ips panel daha iyi olur senin için. va'da siyahlar ve tepkime iyidir ancak ips'de de renkler çok daha iyidir, ancak siyahlar hafif mavimsi gözükebilir. bilgisayarda kullanmak için monitör olarak devasa bir şey istemiyorsan 4k yerine 2k oled ekran bir şey alabilirsin. Oled görüntü olarak ikisini de ezer geçer Bütcen de 20k, bu civara oled'ler satılıyor diye biliyorum.
Film icin cozunurluk 4k olmasi lzm o yuzden yoksa 2kda iyi ama cozunurlukten kaynakli 4k yi 2k da izliyemem

Bu nasildir

Dahası  
Reaksiyon skoru
113
İsim
Berker Mısırlıoğlu
Hocam 32 inch falan kullanacaksan 4k tamam ama 27 incte fark çok az, tabii daha iyi olur ama pek bir fark hissetmezsin. oled monitör kullanan bir daha normal va ve ips panel monitörlere bakmaz bile. Film için alıyorsan oled daha iyidir. İnternetten ips panel ile oledlerin farkına bak videoda bile çok belli oluyor görüntü kalitesi farkı. gerçek hayatta daha da farkediyor.

Attığın monitör için ise msi monitörleri pek bilmiyorum ama pek sevmiyorum msi'ı monitör konusunda. Dediğim gibi 20k fiyatta sırf 4k fiyatta ips bir şey yerine 2k oled daha büyük fark yaratır

StrangerIX

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,596
İsim
Baran Kut
İşini görür. Aciliyeti yoksa incehsap cuma indirimlerinde veya genel indirimlerde 13-14k arasına yakalayabilirsin.

Silver Stone

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
674
İsim
Tayfun Balım
Va paneller iyi degil diyolar da bi link atarmsn

Kac hz birde.

Bana hdr400 min 144hz lzm
Yok hocam 60hz bu dediğim monitör.
Va monitorlerin bazıları gosthing yapıyor doğrudur. Ama renkleri kötü değil. 9000tl ye hem 4k hem 144hz hem de büyük ekran imkansız.

Yine de fiyatına göre çok başarılı. Ben televizyon olarak kullanmak için aldım. Arada pc bağlayıp hikaye tabanlı oyun oynuyorum. Beklediğimin üzerinde bir kalitesi var. (İlk 4k deneyimim)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,076,019
Üyeler
170,967
Son üye
erdemmys
Top Bottom