Finish quantum 60 kapsül bulaşık makinesi deterjanı 3'lü alımda %21 sepet indirimi ile FINISH100 kodu birleşiyor. Tableti 2,6 TL ye geliyor 

Öncelikle fırsat için teşekkürler. Bilgilendirme olsun diye yazıyorum. Bende kampanyadna 200 adetini çok çok uyyguna almıştım. Bulaşıkları inanılmaz lekeli bırakıyor. Çok verimli bir model değil. (Not: bulaşıkr makinesinde sorun yokFinish quantum 60 kapsül bulaşık makinesi deterjanı 3'lü alımda %21 sepet indirimi ile FINISH100 kodu birleşiyor. Tableti 2,6 TL ye geliyor
Alıntıyı görüntüle
Aldığınız diğer tablet hangi marka hocamÖncelikle fırsat için teşekkürler. Bilgilendirme olsun diye yazıyorum. Bende kampanyadna 200 adetini çok çok uyyguna almıştım. Bulaşıkları inanılmaz lekeli bırakıyor. Çok verimli bir model değil. (Not: bulaşıkr makinesinde sorun yok) sırf israd olmasın diye kullanıyorum inşallah bir gün biticek. Yanına başka marka tablette aldım misafir geldiğinde onu kullanıyorum o tertemiz yapıyor. Günlüktede bu sizin attığınızı. Yani demem o ki bence bir palet alıp beğenirsiniz devamını alın. Teşekkürler iyi günler
)
Bingo pro max kesinliklr tavsiye ederim. Her yerli. Hemde tertemiz yapıyor. Leke bırakmıyor.Aldığınız diğer tablet hangi marka hocam
Denemekte fayda var. Ben asperox aldım ama beyaz bardaklarda kahve izi bırakıyor.Bingo pro max kesinliklr tavsiye ederim. Her yerli. Hemde tertemiz yapıyor. Leke bırakmıyor.
Bizde siemens var finishle güzel temizliyo
Denemekte fayda var. Ben asperox aldım ama beyaz bardaklarda kahve izi bırakıyor.
Hocam geçen ultimate plus indirimi atmıştım bir arkadaş 2.2 tl ye aldım bir de indirim diye paylaşıyorsun diyordu. İşte demek istediğimiz tam olarak bu. serilerinin özelliği farklı haliyle fiyatları farklı. Artık hangisi kime uyarsaÖncelikle fırsat için teşekkürler. Bilgilendirme olsun diye yazıyorum. Bende kampanyadna 200 adetini çok çok uyyguna almıştım. Bulaşıkları inanılmaz lekeli bırakıyor. Çok verimli bir model değil. (Not: bulaşıkr makinesinde sorun yok) sırf israd olmasın diye kullanıyorum inşallah bir gün biticek. Yanına başka marka tablette aldım misafir geldiğinde onu kullanıyorum o tertemiz yapıyor. Günlüktede bu sizin attığınızı. Yani demem o ki bence bir palet alıp beğenirsiniz devamını alın. Teşekkürler iyi günler
)
Aynen hocam, ultimate olan iyi bencede. Ama bingoyu deneyince okadar para vermeye gerek kalmadığını anladım tavsiye edilir pro maxHocam geçen ultimate plus indirimi atmıştım bir arkadaş 2.2 tl ye aldım bir de indirim diye paylaşıyorsun diyordu. İşte demek istediğimiz tam olarak bu. serilerinin özelliği farklı haliyle fiyatları farklı. Artık hangisi kime uyarsaben ultimate plus olanından almıştım bir sorun yok çok şükür şu an.