Neler Yeni

Fireflux sistemini özelleştirerek alıcam ama yakın zamanda iyi sistem çıkar mı ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Semih
Arkadaşlar günlerdir araştırıyorum. Sanırım 5 gün falan oldu foruma geleli sınav yapsaniz geçerim yani öyle söyleyeyim :D. Fireflux sistemini 12100 f ve RX 6500 XT ile alıcam sanırım ama acele edersem pişman olurum gibime geliyor. Yakın zamanda Taksitli falan 11 k ya sistem çıkar mı ? Çıkan sistemlerde 15 k oluyor. Arttiramiyorum maalesef bütçeyi bunun monitörüydü koltuguydu falan acayip paralar. Varmı sistem yakın zamanda ? Ayrıca vatan can sungur ile çıkardı bi sistem biliyorum yazmazsanız sevinirim içim acıyor kaçırdığım için :/

Ege1641

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
867
İsim
Yahya Ege
Arkadaşlar günlerdir araştırıyorum. Sanırım 5 gün falan oldu foruma geleli sınav yapsaniz geçerim yani öyle söyleyeyim :D. Fireflux sistemini 12100 f ve RX 6500 XT ile alıcam sanırım ama acele edersem pişman olurum gibime geliyor. Yakın zamanda Taksitli falan 11 k ya sistem çıkar mı ? Çıkan sistemlerde 15 k oluyor. Arttiramiyorum maalesef bütçeyi bunun monitörüydü koltuguydu falan acayip paralar. Varmı sistem yakın zamanda ?
Koltuğu boşver koltuğa 3k vericegine sistemi iyileştir

Ege1641

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
867
İsim
Yahya Ege
Sonra sakat sakat gezmek istemiyorum dostum. Rahatlık da önemli benim için bazen bütün günümü bilgisayarda geçirdiğim oluyor.
Ben de günde 8saat oynuyorum şu aralar ve koltukda normal bir sandalye 3k ya oyuncu koltuğu almak yerine sistemini yükselt koltuk halledilir sonra

Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Semih
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kimse sakat kalmıyor dostum 1K ya da güzel ofis koltuklarıda bulabilirsin ama tabii ki senin tercih
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben o konuda tescilliyim kankam. 2 yıl ofis koltuğunda oturdum bel ağrısını köküne kadar yaşıyorum şu anda. Doktora gittiğimde kalıcı bir şey yok ama belini doğru şekilde tutmazsan yakın zamanda olur dedi. O yüzden önemli benim için.
Bı kişiden duymuştum her g*t aynı değil diye onun aynısı vücut içinde geçerli sanırım :)

Son düzenleme:
Top Bottom