Aykut4057
80+ Silver
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 972
- İsim
- Aykut bütüner
besyo ( beden eğitimi spor yüksek okulu) mezunları herhangi bir kurs almadan 1. kademe antrenörlük belgesine ( yardımcı antrenörlük belgesi) sahip olurlar.
Fitness eğitmeni olmak için besyo mezunu olmak gibi bir şart da yok.Federasyon her yıl çeşitli kademelerde kurslar açar ve bu kurslara katılıp başarı gösterirseniz belge almaya hak kazanırsınız.
Fitness eğitmeni olmak için besyo mezunu olmak gibi bir şart da yok.Federasyon her yıl çeşitli kademelerde kurslar açar ve bu kurslara katılıp başarı gösterirseniz belge almaya hak kazanırsınız.
Mesaj otomatik birleştirildi:
tabi canım onca diyeti , o kadar ağır antrenmanları kim yapcak , anca boş işi gücü olmayan adamlar yapar , en iyisi sabahtan akşama kadar bilgisayar başında oturup oyun oynamak ve hamburger yemekCevapladım ya olm bırak fitnıs mitnıs bos is hobi olarak yap sporunu bodyni, vatana millete kendine hayırlı birey ol ayt kas
ben bu nicki nasi değişcem a maskeli nisancı ne
birader her seyi begenme ayt kas
Cevapladım ya olm bırak fitnıs mitnıs bos is hobi olarak yap sporunu bodyni, vatana millete kendine hayırlı birey ol ayt kas
ben bu nicki nasi değişcem a maskeli nisancı ne
birader her seyi begenme ayt kas
Anlaşıldı baya bir süre gittin ve hiçbir gelişme olmadı şimdi bunları söylüyorsun |
Son düzenleme: