Hocam Bakın Size Kendi Deneyimlerimden Örnek Vereyim. Net İşe Yarayan Bir Yöntem Vereceğim Size Ama Bozmamanız Lazım,
1. Öncelikle 1-2 Ay Boyunca Çikolata,Kek,Pasta,Cips,Kola,Fanta,Yedigün,Pepsi,Jelibon vb. Şeyler Tüketmemeniz Lazım.
2. Her Gün 4 Set 5 Şınav 5 Mekik(Her Set Arasında 10 dk Dinleniceksiniz.
3. Ayrıca Her Sabah 20-30 Dk. Yürüyüş Yapacaksınız.
4.Ayrıca Sabahları Kahvaltılık Çikolata Tüketmeyip, Yağlı Asitli Şekerli Herşeyden Uzak Duracaksınız Yukarda Yazdım Ama Tekrardan Hatırlatayım Dedim.
5.Ayrıca Aşağıda Attığım Egzersizleri Yapıp Arada Bir Ton Balığı Tüketmenizi Ve Kaybettiğiniz Her Yarım Kilo 0,50 İçin 2-3 Bardak Su İçerseniz 1-2 Ayda Birazcık Değişim Yaşayabilirsiniz Bende İşe Yaradı Sizde Yarar Mı Bilmem Ama Ben 4-5 Aydır Yapıyorum Bunları Ama Varya Allah'ıma Hocam 4-5 Aydır Bunu Yapmak Çok Zor Eğer Ki Yok Ben Şekerli Şeyler Tüketmeden Yapamam Diyorsanız Proteinli Kurabiye Yiyin İçinde 6 Gram Protein Var. Ayrıca Aşağıya Hem Beslenme Programı Hem Yapacağınız Egzersizleri Hemde Yardım Aldığım Bir Videoyu Atacağım Size Mutlaka Bakın Ve Uygulayın Hem Beslenme Programını Hemde Antrenman Programını Uygularsanız 3.Haftadan Sonra Hafif Hafif Değişim Görmeye Başlayabilirsiniz. Eğer Benim Gibi 4-5 Ay Yaparsanız Ohooo Zaten Varya Girdiğiniz Ortamı Karizmanızla Yıkar Geçersiniz Hocam