Neler Yeni

Fitness'a başlangıç için tavsiyeler

EAXS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Emir
Hocam hayatımda daha spor salonuna gitmedim hangi hareket tam olarak 😅
Mesaj otomatik birleştirildi:

Antrenör daha iyi olur çünkü konu hakkında fazla bilgi sahibi değilim, bir şeyler öğrenip sonradan kendim çalışabilirim diye düşünüyorum hocam.
her hareket için boşa yapma yani .d
bu tür şeyler zaten ilk başlarda oluyor bence, benim de hareketleri doğru yapmam 1-2 ayımı almıştı

sporun bana kattığı şey çok kesinlikle başlamanı ve bir ömür devam ettirmeni dilerim.
arkadaş gibi bende bi kaç ay sonra gelen ulan boşa çalışmışım farkındalığına düşme

Light

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
389
İsim
Arda Yıldırım
Motive olman açısından yanına bir arkadaş alıp başlayabilirsin. Bir programın olsun ve onu kesintisiz uygulamaya çalış. Beslenmede çok kasmana gerek yok aile evindeysen evde ne hazırlanıyorsa ye gitsin abartmamak şartıyla. Eğimli yürüyüş, koşu, nefes egzersizleriyle de kondisyon geliştirebilirsin.

KediYiyen

80+
Hocam Bakın Size Kendi Deneyimlerimden Örnek Vereyim. Net İşe Yarayan Bir Yöntem Vereceğim Size Ama Bozmamanız Lazım,

1. Öncelikle 1-2 Ay Boyunca Çikolata,Kek,Pasta,Cips,Kola,Fanta,Yedigün,Pepsi,Jelibon vb. Şeyler Tüketmemeniz Lazım.

2. Her Gün 4 Set 5 Şınav 5 Mekik(Her Set Arasında 10 dk Dinleniceksiniz.

3. Ayrıca Her Sabah 20-30 Dk. Yürüyüş Yapacaksınız.

4.Ayrıca Sabahları Kahvaltılık Çikolata Tüketmeyip, Yağlı Asitli Şekerli Herşeyden Uzak Duracaksınız Yukarda Yazdım Ama Tekrardan Hatırlatayım Dedim.

5.Ayrıca Aşağıda Attığım Egzersizleri Yapıp Arada Bir Ton Balığı Tüketmenizi Ve Kaybettiğiniz Her Yarım Kilo 0,50 İçin 2-3 Bardak Su İçerseniz 1-2 Ayda Birazcık Değişim Yaşayabilirsiniz Bende İşe Yaradı Sizde Yarar Mı Bilmem Ama Ben 4-5 Aydır Yapıyorum Bunları Ama Varya Allah'ıma Hocam 4-5 Aydır Bunu Yapmak Çok Zor Eğer Ki Yok Ben Şekerli Şeyler Tüketmeden Yapamam Diyorsanız Proteinli Kurabiye Yiyin İçinde 6 Gram Protein Var. Ayrıca Aşağıya Hem Beslenme Programı Hem Yapacağınız Egzersizleri Hemde Yardım Aldığım Bir Videoyu Atacağım Size Mutlaka Bakın Ve Uygulayın Hem Beslenme Programını Hemde Antrenman Programını Uygularsanız 3.Haftadan Sonra Hafif Hafif Değişim Görmeye Başlayabilirsiniz. Eğer Benim Gibi 4-5 Ay Yaparsanız Ohooo Zaten Varya Girdiğiniz Ortamı Karizmanızla Yıkar Geçersiniz Hocam :)

Ekler

• images.jpeg
    images.jpeg
    38.6 KB · Hit: 16
  • saglikli-diyet-listesi_.jpg
    saglikli-diyet-listesi_.jpg
    95.9 KB · Hit: 18
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,260