Neler Yeni

Yardım fivem borp whitelist soruları

ziur

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
emin cica
yanıtlamakta zorlandığım bazı sorular var rica etsem birisi yardımcı olabilir mi?
başlıca sorular:

Yeni aracınızı almak için bankadan para çekiyorsunuz ve galeriye doğru yürümeye başlıyorsunuz. Yolunuz elinde sopalar bulunan 5 kişi tarafından kesiliyor ve etrafınız sarılıyor. Senden üzerinde ne var, ne yok istiyorlar. Bunca emek verip kazandığın parayı istiyorlar ve bu zoruna gidiyor, "Siz hayırdır lan!" gibi cümleler ile oradan kaçmaya çalışıyorsun. Daha sonra seni yakalayıp, sopayla döverek bayıltıyorlar. Rol hatası nedir?*
Yanıtınız

Spor aracınızla giderken polis sizi durdurdu ,size silah doğrultup elleriniz kaldırıp araçtan inin dedi. aracı durdurdunuz fakat üstünüzde silah olduğunu fark ettiniz bunun üzerine silahı kaptırmaktansa ölürüm daha iyi söyleyip ,polisin yanından arabayla kaçmaya başladınız. diğer polis ekipleri sizin peşinize düştü o heyecanla aracınız takla attı ve ters döndü. aracın kapısını kırıp yaya olarak kaçmaya başladınız ,sonra yakalandınız, polisler size silah doğrultunca ellerinizi kaldırdınız teslim oluyorum dediniz. baktınız ki tek polis var hızlıca silahınızı çekip polisi öldürdünüz. ve koşarak bölgeden uzaklaştınız. bu roldeki hatalar nedir ve yapılması gereken rol nedir ?

Tekin olmayan bir çete mensubusunuz. Belalı mı belalı.. Kimliği belli olmayan, maskeli bir kaç hırsız tarafından köşeye sıkıştırılıp, kaçırıldınız. Telefonunuzu, eşyalarınızı, paranızı bir güzel çaldılar ve sizi bıraktılar. Şimdi ne yapmalısınız?

BU 3 SORUNUN CEVABINI VERİRSENİZ SEVİNİRİM

Sirius Blackw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,555
İsim
Patiayak
Discord
LAOZİN#0758
Kendiniz cevaplasanız daha iyiydi aslında ama yardım edelim.Çok oldu rp yapmayalı yanlışım varsa kusura bakmayın.
1. Soruda sanırım rol hatası Fear rp yapmamak.Biri size silah bıçak sopa çektiğinde direkt dalamazsınız.Fear rp yapmak zorundasınız.
2. Soruda ise öncelikle arabanız takla attıktan sonra çıkıp kaçmaya devam edemezsiniz.Yaralı rolü yapmanız lazım.Sonrasında silah doğrultan polise de silah çekip sıkamazsınız.Yine fear rp yapmak zorundasınız.Bir de sanırım Brawly kuralına aykırıydı.
3. Soruda ise size kalmış tamamen bunun cevabı aslında.Aynı soru Eightborn mülakatında da vardı ona bakabilirsiniz.
40 saniyeye bakın bir öteki oyuncuların cevaplarına da bakın.

ziur

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
emin cica
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kendiniz cevaplasanız daha iyiydi aslında ama yardım edelim.Çok oldu rp yapmayalı yanlışım varsa kusura bakmayın.
1. Soruda sanırım rol hatası Fear rp yapmamak.Biri size silah bıçak sopa çektiğinde direkt dalamazsınız.Fear rp yapmak zorundasınız.
2. Soruda ise öncelikle arabanız takla attıktan sonra çıkıp kaçmaya devam edemezsiniz.Yaralı rolü yapmanız lazım.Sonrasında silah doğrultan polise de silah çekip sıkamazsınız.Yine fear rp yapmak zorundasınız.Bir de sanırım Brawly kuralına aykırıydı.
3. Soruda ise size kalmış tamamen bunun cevabı aslında.Aynı soru Eightborn mülakatında da vardı ona bakabilirsiniz.
40 saniyeye bakın bir öteki oyuncuların cevaplarına da bakın.
çok sağol kendim cevapladım ve doğru cevaplamışım teşekkürler

Sirius Blackw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,555
İsim
Patiayak
Discord
LAOZİN#0758
Top Bottom