Neler Yeni

Yardım Fivem işlemcimin %100 kullanıyor

K709

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
K709
Arkadaşlar uzun zamandır Fivem oynamıyorum bu hafta arkadaşımın sunucusuna gireyim dedim, sunucuya ilk girdiğim gün gayet normaldi fakat sonraki gün girdiğimde Ts3 ile Dc'yi kullanamadığımı fark ettim sesim ne onlara gidiyor ne de onların sesleri geliyor, işlemcimi %100'nü kullanıyor sizce sorun nedir nasıl çözebilirim ?

Ekler

• Ekran Görüntüsü (382).png
    Ekran Görüntüsü (382).png
    73.5 KB · Hit: 43
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Salih YILDIRIM
Arkadaşlar uzun zamandır Fivem oynamıyorum bu hafta arkadaşımın sunucusuna gireyim dedim, sunucuya ilk girdiğim gün gayet normaldi fakat sonraki gün girdiğimde Ts3 ile Dc'yi kullanamadığımı fark ettim sesim ne onlara gidiyor ne de onların sesleri geliyor, işlemcimi %100'nü kullanıyor sizce sorun nedir nasıl çözebilirim ?
İşlemcin ne ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Eren Çetin
Sistemim:
Cpu : İ5 3470
Gpu : Rx580 4gb
Hdd/Ssd : 1.5 Tb hdd, 250gb ssd
Ram : 12 gb 1333 mhz
Mesaj otomatik birleştirildi:

.
Hocam bende i7 2600 ve rx 470 kullaniyorum islemci kullanimin yuzde 60 ile 70 arasinda msi afterburner yükleyip fivem grafik ayarlarinizi ve fpsinizi paylasirmisiniz

K709

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
K709
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam bende i7 2600 ve rx 470 kullaniyorum islemci kullanimin yuzde 60 ile 70 arasinda msi afterburner yükleyip fivem grafik ayarlarinizi ve fpsinizi paylasirmisiniz
Fps'im genelde 60-70 arası ayarlarımın da hepsi high'dı bu sorunu yaşayınca en düşüğe çektim fakat değişen bir şey olmadı, msi afterburner yükleyeceğim onda ne yapmam gerekiyor?

Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Eren Çetin
Fps'im genelde 60-70 arası ayarlarımın da hepsi high'dı bu sorunu yaşayınca en düşüğe çektim fakat değişen bir şey olmadı, msi afterburner yükleyeceğim onda ne yapmam gerekiyor?
Hocam oncelikle size kendi deneyimimi anlatacağım hocam grafiklerin hepsini en dusugd cekip vsync ac ozelligini acin ve daha sonra msi afterburner i Youtubeden bakarak kurun ve cikan sonucu bizimle paylasin
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam oncelikle size kendi deneyimimi anlatacağım hocam grafiklerin hepsini en dusugd cekip vsync ac ozelligini acin ve daha sonra msi afterburner i Youtubeden bakarak kurun ve cikan sonucu bizimle paylasin
Msi afterburner sizin oyun oynarken ekran karti kullanımınizi ve işlemci kullanimi ve sicaklik degerlerini ve fps inizi gösterecektir muhtemelen islemciniz biraz darboğaz yapiyor o karta ama bunu en aza indirmeyi deneyeceğiz ve suanlik en dusuk ayarlarda vsync denemek en mantikli yol gibi görünüyor ben forest da vsync actiktan sonra islemcim 10 derece birden yukselmisti yani fps ne kadar düşük olursa islemciye o kadar yük binecektir vsync sizin fps ini monitorunuz kac hz ise o fps e sabitleyecektir

Top Bottom