Fivem Kurulumda Update Hatası

Reaksiyon skoru
69
Arkadaşlar bu gün bi fivem kurayım dedim ama 0/0 mbs ile indiriyor nerdeyse inmiyor yani ve inse bile bi hata veriyor gta 5 orjinal steam ne yapmam lazım kurulmuyor fivem

Ekler

• 1617653221094.png
    1617653221094.png
    1.5 MB · Hit: 226
İnternet servis sağlayıcınız nedir?

Türk Telekom 35 MB Dowland 10 Mb Upload
Türk Telekom'da da aynı durum var mıdır emin değilim, ben Superonline kullanıyorum. Bazen güncellemelerde hata veriyordu, Fivem'in IP aralığı İSS servis sağlayıcı tarafından engellenmiş olabileceğinden olduğunu öğrendim. Her güncellemede sorun olmuyor ama sorun yaşadığım zaman VPN ile güncellemeyi tamamlayabiliyorum ancak. Belki sizdeki de İSS'dan kaynaklı ise VPN ile çözebilirsiniz.

Türk Telekom'da da aynı durum var mıdır emin değilim, ben Superonline kullanıyorum. Bazen güncellemelerde hata veriyordu, Fivem'in IP aralığı İSS servis sağlayıcı tarafından engellenmiş olabileceğinden olduğunu öğrendim. Her güncellemede sorun olmuyor ama sorun yaşadığım zaman VPN ile güncellemeyi tamamlayabiliyorum ancak. Belki sizdeki de İSS'dan kaynaklı ise VPN ile çözebilirsiniz.
VPN derken nasıl açıcam yani ?

VPN derken nasıl açıcam yani ?

Ekstra bir uygulama kullanmanız gerekli. Ben Betternet kullanmıştım, 500 MB ücretsiz kullanım hakkı tanıyor.
Alternatif olarak farklı servisler de kullanabilirsiniz.

Ekstra bir uygulama kullanmanız gerekli. Ben Betternet kullanmıştım, 500 MB ücretsiz kullanım hakkı tanıyor.
Alternatif olarak farklı servisler de kullanabilirsiniz.
Aynı hatayı bende alıyorum vpnlede aynı hatayı veriyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,391
Üyeler
187,501
Son üye
sadas12
Geri