Ll3G1OnN
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 236
arkadaşlar ne yapabilirim son çıkan sürücü kurulu yazılım öyle söylüyor ne yaparsam yapayım olmuyor valorant da atıyor ekran kartı sürücü hatası diyor (3dknone) falan yazıyor gta da atıyor kafayı yemek üzereyim neden bu hatayı veriyor her zaman sürücü güncellemesi yapmıyordum bana geçen güncelleme yapmamı söyledi yazılım yeni sürüm çıktı diye belirtti yeni sürüme güncelledim ve bu hataları vermeye başladı önceden bu hatayı vermemişti hiç gta da olsun valorant da olsun 2dk keyif çatacaktım keyfimden de oldum kafayı yemek üzereyim internete bakıyorum bu hata işlemciden kaynaklı diyen var wattman diyen var wattman hatası demiyor ama (defualt performance tuning settings) falan diyor wattman yazmıyor sizden yardım istiyorum yapılacak bir şey yoksa takas yapmam lazım yeni bir kartla üstüne para verip normalde çalışıyor ama oyunlarda bu sorunu alıyorum ekran kartına yüklenen oyunlarda oluyor fm de olmuyor veya bannerlord da bu sorunu yaşamıyorum monitör almam lazım para ekran kartına gitsin istemiyorum 10 senelik monitör kullanıyorum artık değiştirme zamanı geçti bile Allaha şükür çalışıyor ama yenisi alma zamanı geldi ekran da siyah noktalar çıktı monitörün o param da ekran kartına gitmesin aldığım zaman bu sorun yoktu neden oldu bilmiyorum