Çözüldü✓ No signal hatası aliyorum

g20x10

80+
Reaksiyon skoru
23
Merhabalar yeni sistem topladım kasa ve fanlar çalışıyor ekran kartının da öyle ama maalesef ki görüntü alamıyorum HDM kablosunun ekran kartına takdım ramleri çıkartıp taktım sonuç aynı dünden beri morelim bozuk zor bela aldım böyle bir sorun çıktı sizce sorun neydendir bu arada 3 dera no signal hatası verdi ondan sorna hiç açılmadı monitör de msı 255f alt taraf kırmızı yaniyor

Merhabalar yeni sistem topladım kasa ve fanlar çalışıyor ekran kartının da öyle ama maalesef ki görüntü alamıyorum HDM kablosunun ekran kartına takdım ramleri çıkartıp taktım sonuç aynı dünden beri morelim bozuk zor bela aldım böyle bir sorun çıktı sizce sorun neydendir bu arada 3 dera no signal hatası verdi ondan sorna hiç açılmadı monitör de msı 255f alt taraf kırmızı yaniyor
tvye takmayı dener misin

tvye takmayı dener misin
Denedim hdm yi tv ye taktım sinyal yok dedi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

tvye takmayı dener misin
Ekran kartını daha önce teste götürdüm çalışıyor monitör de güç kablosu birde hdm takılı hdm nin diğer ucu ekran kartına

Sistemim anakart Asus A520 m-r
Ram aphacer panter 2x16
Ssd XPG 50s 1tb
Ekran kartı rtx 4060
İşlemci rayzen 5500
Psu msı 650w

tvye takmayı dener misin
Hdm 1 de 2 ye de taktım

Denedim hdm yi tv ye taktım sinyal yok dedi

Ekran kartını daha önce teste götürdüm çalışıyor monitör de güç kablosu birde hdm takılı hdm nin diğer ucu ekran kartına

Sistemim anakart Asus A520 m-r
Ram aphacer panter 2x16
Ssd XPG 50s 1tb
Ekran kartı rtx 4060
İşlemci rayzen 5500
Psu msı 650w

Hdm 1 de 2 ye de taktım
monitöründen seçtin mi hdmi girişini

Yok

S

Seçemiyorum ki no signal diyor nasil seçicem
Hocam monitörün altında veya yanında tuşlar oluyor onları kurcalayarak hdmi i seçin.

Hocam monitörün altında veya yanında tuşlar oluyor onları kurcalayarak hdmi i seçin.
Hocam bugun ne yaptım ise 8şık dahi yanmadı ama abim hdm kablosunu oynayınca MSI yazıp No signal deyip kapandı bakın hiç bilmiyorum bilsem yemin ederim yaparım

Geri