EnesAdatepe
80+
- Reaksiyon skoru
- 2
Selamünaleyküm, kasaya toz temizliği yaptım sonrasında kablo ve herşeyi bağladım. Şuan ekran siyah olarak kalıyor ve DisplayPort no signal uyarısı verip siyah oluyor.
Elimde hdm kablosu vardı, DisplayPort kablosunu çıkardım , televizyona bağladım görüntü geliyor, monitörün 2 hdm girişi 1 DisplayPort girişi var hdm olarak görüntü alayım dedim monitöre hdm de görüntü veriyor.
Sonra biraz araştırdım.
Biosu güncelledim olmadı
Remleri silgi ile sildim olmadı.
Statik enerji için bios pili çıkardım açma kapatma yaptım 10 kere olmadı.
Expo yu kapattım açtım olmadı.
Sistemi sıfırdan uzay siteme cevirdim olmadı.
Tek rem çalıştırmayı denedim olmadı.
Ve anakart modelim msı b650 tomahawk wifi ve anakartta uyarı ışığıda yanmıyor, sistem stabil çalışıyor, monitör de hdm de görüntü veriyor çalışıyor. Sebebini bulamadım 2 gündür.
Monitör sıfır daha 5 aylık kendi orijinal kablosu zaten, sistemim geri kalanı da 8 aylık ancak, APU sistem olarak kullanıyorum. Başka ne olarabilir arkadaşlar kablo kopma ihtimali desem 5 aylık PC sabit duran bi kablo elleyen yok bi yerini. fikri olan başına gelmiş olan var mı ?
Elimde hdm kablosu vardı, DisplayPort kablosunu çıkardım , televizyona bağladım görüntü geliyor, monitörün 2 hdm girişi 1 DisplayPort girişi var hdm olarak görüntü alayım dedim monitöre hdm de görüntü veriyor.
Sonra biraz araştırdım.
Biosu güncelledim olmadı
Remleri silgi ile sildim olmadı.
Statik enerji için bios pili çıkardım açma kapatma yaptım 10 kere olmadı.
Expo yu kapattım açtım olmadı.
Sistemi sıfırdan uzay siteme cevirdim olmadı.
Tek rem çalıştırmayı denedim olmadı.
Ve anakart modelim msı b650 tomahawk wifi ve anakartta uyarı ışığıda yanmıyor, sistem stabil çalışıyor, monitör de hdm de görüntü veriyor çalışıyor. Sebebini bulamadım 2 gündür.
Monitör sıfır daha 5 aylık kendi orijinal kablosu zaten, sistemim geri kalanı da 8 aylık ancak, APU sistem olarak kullanıyorum. Başka ne olarabilir arkadaşlar kablo kopma ihtimali desem 5 aylık PC sabit duran bi kablo elleyen yok bi yerini. fikri olan başına gelmiş olan var mı ?