Neler Yeni

Öneri FiveM serveri önerisi

Sndjety

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
333
Yeni indirdim GTA 5'i Donanım Arşivinin sunucusu varsa nasıl kayıt ola bilirim ve ya yaş kısıtlaması falan var mı

Rol yapmak istiyorsan en iyi seçenek SA-MP veya RageMP neden diyorsan daha kaliteli roller orada çıkıyor. Yok eğer sesli yapacağım sesli olmazsa olmaz youtube da serverlerin videoları falan oluyor gidip oradan rol ortamlarına bak daha sağlıklı olur. (Sanırsam DA için bi tane FiveM serveri vardı discord da görmüştüm birilerinde)

• Beğen
Reaksiyonlar: Prmy
Rol yapmak istiyorsan en iyi seçenek SA-MP veya RageMP neden diyorsan daha kaliteli roller orada çıkıyor. Yok eğer sesli yapacağım sesli olmazsa olmaz youtube da serverlerin videoları falan oluyor gidip oradan rol ortamlarına bak daha sağlıklı olur. (Sanırsam DA için bi tane FiveM serveri vardı discord da görmüştüm birilerinde)
kanka böyle edrp falan onların başvuruları kapandı demi

Donanım Arşivi RP sunucusu var bildiğim kadarıyla.

Ben geçen yıl artık sıkıldığım RP serverlarını bırakmıştım. RP dışında alternatif server olarak TheIvaneh öneririm. Discord grubunda yaklaşık 15.000 kişiyle büyük kitleye sahip bir minigame sunucusu.

kanka böyle edrp falan onların başvuruları kapandı demi
Şahsen EDRP güzel rol yapılacak bir server değil Light Roleplay desek yeri çok fazla oyuncuları zorlamıyorlar kafalarına göre takılıyorlar. HardRP veya MediumRP tercih edilmeli.

Şahsen EDRP güzel rol yapılacak bir server değil Light Roleplay desek yeri çok fazla oyuncuları zorlamıyorlar kafalarına göre takılıyorlar. HardRP veya MediumRP tercih edilmeli.
kanka EDRP ve EightBorn gibi rp serverlerinden twitch de baya büyüyebilirsin bence fakat light rp yi hiç duymadım

kanka EDRP ve EightBorn gibi rp serverlerinden twitch de baya büyüyebilirsin bence fakat light rp yi hiç duymadım
LightRP isteyen rol yapıyor isteyen yapmıyor öyle bir ortam.

sa-mp-680.png

Örnek bu fotoğraf /g diye bir kanal var ve oradan herkes ooc konuşabiliyor, turf olayları falan var material kasıp silah yapabiliyorsun falan filan.
Eightborn tercih edilebilir ama EDRP mükemmel rol yapmalık bi sv değil daha çok kafa dağıtmalık.

Serverlde +200 saat falan diyorlar anlamadım katıla bileceğim bir server yok mu be

LightRP isteyen rol yapıyor isteyen yapmıyor öyle bir ortam.

Alıntıyı görüntüle
Örnek bu fotoğraf /g diye bir kanal var ve oradan herkes ooc konuşabiliyor, turf olayları falan var material kasıp silah yapabiliyorsun falan filan.
Eightborn tercih edilebilir ama EDRP mükemmel rol yapmalık bi sv değil daha çok kafa dağıtmalık.
aynen edrp baya kafa dağıtmalık yayıncılarla tanışmalık falan şimdi şöyle eightborna katılmak içinde 75 tl ödüyosun ama kabul edilmezsen para gg

Serverlde +200 saat falan diyorlar anlamadım katıla bileceğim bir server yok mu be
Evet, FiveM whitelist li serverlar öyle saat istiyor gidip freeroam serverlarda falan takıl saat kas gidip başvuru atarsın.
aynen edrp baya kafa dağıtmalık yayıncılarla tanışmalık falan şimdi şöyle eightborna katılmak içinde 75 TL ödüyosun ama kabul edilmezsen para gg
Para işini bilmiyordum öyle bir şey varsa gerçekten kötü.

Evet, FiveM whitelist li serverlar öyle saat istiyor gidip freeroam serverlarda falan takıl saat kas gidip başvuru atarsın.

kanka şu whitelist li serverlerde online xp si istiyolar onu nasıl kasarız ?

Düzgün server yok mu be aga

birde epic games gta ile oynayabilirmiyiz onlarda

Geri