Ne kadar fiyat performans 3 ekipman için de toplam bir bütçe verir misin?normal fiyatlarda fiyat performans mouse klavye kulaklık arıyorum onerileriniz nedir ?
ya bayadır piyasayı takip etmedigim icin bütce fikrim yok arkadasımıza alıyoruz ama benim ekipmanların seviyesinde veya biraz iyisini arıyoruzNe kadar fiyat performans 3 ekipman için de toplam bir bütçe verir misin?
Mesaj otomatik birleştirildi:
https://www.amazon.com.tr/DK61E-60-Klavyesi-Anahtarı-Aydınlatmalı-Programlanabilir/dp/B07W4JKP1H/ref=sr_1_2?__mk_tr_TR=ÅMÅŽÕÑ&crid=1JOTQBEWXC9PG&keywords=Dierya+DK61&qid=1686645964&s=videogames&sprefix=dierya+dk6,videogames,164&sr=1-2&th=1 1000 TL
Tık hızı kuponları ile 400 TL
Mouse - Kablolu & Kablosuz Fare - n11
Mouse ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Mouse çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.www.n11.com
Kulaklık bütçene bağlı. V2X veya farklı bir kulaklık olabilir.
Senin ekipmanlar baya kötü. 2.5 gibi bir bütçe yeter mi?ya bayadır piyasayı takip etmedigim icin bütce fikrim yok arkadasımıza alıyoruz ama benim ekipmanların seviyesinde veya biraz iyisini arıyoruz
benim ekipmanlar: gamepower ranger kulaklık, gamepower ogre rgb, logitech g203
Dierya DK61E Red gateron switch kullanıyor dünyanın en kaliteli switchlerinden biri yani. Aynı şekilde başından sonuna kadar rgbli ve yazılımdan kontrol edilebiliyor. MG350de RGB yok ama ışıklandırmasını kontrol edebiliyosun yazılımdan.yeter fakat aldıgımız arkadas ekipmanların rgb olmasını ve klavyenin de red switch olmasını istedi
peki hocam mouseyi rgb tercih etsek nasıl olur ?Gömlek hesabıyla yapacak olursak
Dierya DK61E Gamepower Ogre'dan 20 gömlek daha üstün
Deepcool MG350, G203'ten 10 Gömlek daha üstün
Mouse ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Mouse çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.www.n11.com
1400 TL etti burası kulaklık olarak çok bilgim yok 1000 TL daha bütçe çıkarsa Razer V2X olabilir.
mesela az daha pahalısına rival 3 önerir misiniz ?peki hocam mouseyi rgb tercih etsek nasıl olur ?
çünkü arkadas bilgisayardan pek anlamadıgı icin goz zevkine bakıp rgb diyor
peki hocam mouseyi rgb tercih etsek nasıl olur ?
çünkü arkadas bilgisayardan pek anlamadıgı icin goz zevkine bakıp rgb diyor
hocam cok ucuz ya sahte sensor felan olmasınPerformax Gamıng Xotran 8 Tuş Rgb Mouse
Performax Gamıng Xotran 8 Tuş Rgb Mouse gencergaming sitesinde satışta! Daha fazla Oyuncu Mouse çeşitleri Gencergaming sayfasında!www.gencergaming.com
O zaman bunu alsın. Fiyatına aldanma harika bir mouse. Yazılımdan rgbsini kontrol edebiliyorsun istediğin renge kadar ve modları da değişiyor. Ekstra olarak PWM3327 220 IPS 20G Sensöre sahip senin mousedan kat kat daha iyi onu söyleyebilirim. Makro ve tuş ataması da mevcut.
biliyosunuzdur benim 203 de sahte sensor cıkmıstıhocam cok ucuz ya sahte sensor felan olmasın
Sahte sensör önerecek birine benziyor muyum? Aynı mouse'u ben kullanıyorum şuan seninle konuşurken ve elimde Darmoshark M3 varhocam cok ucuz ya sahte sensor felan olmasın
biliyosunuzdur benim 203 de sahte sensor cıkmıstı
g203'ün sorunu o Berbat mouselar g102 ve 203 serisi.hocam cok ucuz ya sahte sensor felan olmasın
biliyosunuzdur benim 203 de sahte sensor cıkmıstı
sagolun hocam peki alternatif kucuk olmayan klavye oneriniz var mıdırSahte sensör önerecek birine benziyor muyum? Aynı mouse'u ben kullanıyorum şuan seninle konuşurken ve elimde Darmoshark M3 var
g203'ün sorunu o Berbat mouselar g102 ve 203 serisi.
Xotran'ı forumda herkes öneriyor. Kesinlikle fp ve rgb olarak harika bir mouse. Düşünmeden tercih etsin.
cunku kucuk istemeyebilir hic belli olmazsagolun hocam peki alternatif kucuk olmayan klavye oneriniz var mıdır
deepcoolun mouse'u çıkıyor benimde karşıma alıp deneyesim var. kullanıyormusun nasıldır performans?Ne kadar fiyat performans 3 ekipman için de toplam bir bütçe verir misin?
https://www.amazon.com.tr/DK61E-60-Klavyesi-Anahtarı-Aydınlatmalı-Programlanabilir/dp/B07W4JKP1H/ref=sr_1_2?__mk_tr_TR=ÅMÅŽÕÑ&crid=1JOTQBEWXC9PG&keywords=Dierya+DK61&qid=1686645964&s=videogames&sprefix=dierya+dk6,videogames,164&sr=1-2&th=1 1000 TL
Tık hızı kuponları ile 400 TL
Kulaklık bütçene bağlı. V2X veya farklı bir kulaklık olabilir.
400 IPS 40G 3335 Sensör bu paraya bulunmaz nimet. Ayrıca PTFE Skatez.deepcoolun mouse'u çıkıyor benimde karşıma alıp deneyesim var. kullanıyormusun nasıldır performans?
Küçük kullansın fullerin hepsi 5 para etmez çünkü.sagolun hocam peki alternatif kucuk olmayan klavye oneriniz var mıdır
cunku kucuk istemeyebilir hic belli olmaz