Neler Yeni

Fiyat performans monitör önerisi

isotomil

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
İsmail
Bütçe
5000
Merhaba arkadaşlar, YouTube için içerik üreten, kurgu programlarında zaman geçiren ve hikaye odaklı oyunlar oynayan bir arkadaşım benden monitör tavsiyesi istedi. Güncel olarak 4000-5000TL civarında alınabilecek en mantıklı monitör nedir?
Panel tipi bakımından IPS olması ve monitörü satın aldığımız yerin aldıktan sonra yaşadığımız bir teknik soruna yönelik bizi uğraştırmaması ilk önceliğimiz (Amazon vs.).
Bunun haricinde inç bakımından muhtemelen 24 inç bir ekran almak daha sağlıklı olur ancak 27 inç bir ekran da 1080p bir görüntü ne kadar rahatsızlık verir tam emin değilim, çok rahatsız etmiyorsa 27 inç de olsa hiç fena olmaz.

MaliArican

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
355
İsim
Mehmet Ali ARICAN
Hocam İstanbul’da mı yaşıyorsunuz?

MaliArican

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
355
İsim
Mehmet Ali ARICAN

SAGE

80+
Merhaba arkadaşlar, YouTube için içerik üreten, kurgu programlarında zaman geçiren ve hikaye odaklı oyunlar oynayan bir arkadaşım benden monitör tavsiyesi istedi. Güncel olarak 4000-5000TL civarında alınabilecek en mantıklı monitör nedir?
Panel tipi bakımından IPS olması ve monitörü satın aldığımız yerin aldıktan sonra yaşadığımız bir teknik soruna yönelik bizi uğraştırmaması ilk önceliğimiz (Amazon vs.).
Bunun haricinde inç bakımından muhtemelen 24 inç bir ekran almak daha sağlıklı olur ancak 27 inç bir ekran da 1080p bir görüntü ne kadar rahatsızlık verir tam emin değilim, çok rahatsız etmiyorsa 27 inç de olsa hiç fena olmaz.
Ekranın dibine girmediğiniz sürece 27 inc te bir farklılık hissedemezsiniz

isotomil

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
İsmail
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Mesaj otomatik birleştirildi:

O zaman aradığınız monitör bu hocam şimdiden hayırlı olsun diyorum.
180HZ olması biraz gereksiz kalmaz mı? Rekabetçi vb. oyun oynama amaçlı bir monitördense 60/75HZ 2K bir monitöre benzer bir fiyat vermek daha mantıklı değil mi? Ek olarak şu monitör ile önerdiğiniz monitörün ne gibi farkları var? https://www.akakce.com/monitor/en-u...ms-full-hd-ips-oyuncu-u-fiyati,610818731.html

MaliArican

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
355
İsim
Mehmet Ali ARICAN
Hocam attığım monitör hem panel olarak hemde renk olarak msi’dan daha iyi ayrıca hoparlörü olması da bi avantajı.O fiyatlarda 2k 60/75 Hz monitör bakmamı isterseniz bakayım ama bence bu monitör arkadaşın ihtiyaçlarını güzelce karşılar.

isotomil

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
İsmail
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam attığım monitör hem panel olarak hemde renk olarak msi’dan daha iyi ayrıca hoparlörü olması da bi avantajı.O fiyatlarda 2k 60/75 Hz monitör bakmamı isterseniz bakayım ama bence bu monitör arkadaşın ihtiyaçlarını güzelce karşılar.
Bir bakarsan sevinirim. Ben şuanda şu modeli bulabildim ekran parlaklık eşiğinin 250cd olması hoşuma gitmedi ama onun haricinde iyi bir monitöre benziyor. https://www.amazon.com.tr/dp/B0CQXK...33&creativeASIN=B0CQXKY8X1&linkCode=asn&psc=1

MaliArican

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
355
İsim
Mehmet Ali ARICAN

isotomil

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
İsmail
2K olarak gerçekten elle tutulur bi şey bulamadım attığınız modelde idare eder modeller hocam renk açısından Philips daha iyi olacaktır ama.

2k olarak attığınız modelden daha iyi olan bunu tercih edebilirsiniz.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben yine o fiyat bandında 2k monitör yerine Philips’i tercih ederim.
Öneriniz için teşekkürler hocam. Ben de tam aynı monitörü bulmuştum. Muadil özelliklerdeki markaların monitörlerinden çok daha iyi özelliklere sahip üstelik Amazon kendisi satıyor. Türkiye'de tek satan yer şuanlık burası. Acaba yeni geldiği için mi fiyatı bu kadar uygun? Ek olarak sizin Philips sevginize de hayran kaldım hocam.

MaliArican

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
355
İsim
Mehmet Ali ARICAN
Öneriniz için teşekkürler hocam. Ben de tam aynı monitörü bulmuştum. Muadil özelliklerdeki markaların monitörlerinden çok daha iyi özelliklere sahip üstelik Amazon kendisi satıyor. Türkiye'de tek satan yer şuanlık burası. Acaba yeni geldiği için mi fiyatı bu kadar uygun? Ek olarak sizin Philips sevginize de hayran kaldım hocam.
Alınabilir hocam Acer hoparlörü olması ve pivot olmasıyla güzel bi tercih fiyatının uygun olması bence Hz’inden dolayı ve Acer genel olarak ucuz bi marka.
Philips sevgim şöyle hocam gerçekten çok araştırdığım için bu fiyat bandında bulabileceğiniz en iyi monitör kendisi o sebeple öneriyorum.

isotomil

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
İsmail
Alınabilir hocam Acer hoparlörü olması ve pivot olmasıyla güzel bi tercih fiyatının uygun olması bence Hz’inden dolayı ve Acer genel olarak ucuz bi marka.
Philips sevgim şöyle hocam gerçekten çok araştırdığım için bu fiyat bandında bulabileceğiniz en iyi monitör kendisi o sebeple öneriyorum.
Şu anda bu üründe karar kıldık gibi umarım iyi bir tercihdir. Ek olarak bütçe konusunda biraz esneklik göstermeyi göze aldık ve şöyle bir model de bulduk https://www.hepsiburada.com/lenovo-...akakce&utm_source=pc&utm_medium=akakce&v=1.62 ama sanırım Gamenon'u almak daha F/P oluyor.

Top Bottom