Rapid plastik kask tavsiye etmiyorum.ls2 rapid iyidir.
kardeşim düşük fiyata en iyi ls2 var ondanda kötü bi kask almaYeni bir motor aldım fiyat performans bir kask arıyorum öneri yaparsanız sevinirim.
yani tabi bütçe varsa bunlar daha iyi tartışmasızLS2 Storm Solid Kask Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz LS2 Storm Solid Kask fiyatları için 12 taksit ve indirimleri kaçırma! LS2 Storm Solid Kask özelliklerini incele, 4.801,57 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.comBende kask arıyorum f/p olarak en iyi ikisini bulabildim daha karar veremedim.Scorpion EXO 491 Kapalı Motosiklet Kaskı Mat Siyah Fiyatı ve Özellikleri
Scorpion EXO 491 Kapalı Motosiklet Kaskı Mat Siyah Motomax'ta rakipsiz fiyatıyla öne çıkıyor. Hemen inceleyin. Bulunduğu kategoriler: Kapalı Kasklarwww.motomax.com.tr
Şakaya gelmez kafayı koruyor sonuçta plastik kask almayın, attıklarım bile çok iyi kasklar değil ne yazık ki ama benimde bütçem 2k civarıydı en f/p bunları bulabildim.yani tabi bütçe varsa bunlar daha iyi tartışmasız
o zaman mecbur ls2 lere bakacaksın gerçi onların fiyatlar ne oldu şimdi bilmiyorumRKS sniper Pro x aldım çok bir bütçem yok 1000 TL falan