Neler Yeni

Öneri Fiyat/Performans Mousepad önerisi

Yumuklu Sucurta

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
799
İsim
Alper

fury_

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,159
İsim
Tunahan Cellat
İlgilendiği Kategoriler
Otobüs,Tır
O mouse pad'i alma. Alan arkadaşım kenarında çıkma yaşıyormuş. Önerebileceğim bir mousepad yok, bilgili değilim bu konuda.

Yumuklu Sucurta

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
799
İsim
Alper
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bir süre sonra kenarları kalkmaya başlıyor onun dışında güzel mousepad gayet güzel kayıyor fakat dikişli tercih ederdim yapıştıra yapıştıra perişan oldu mousepad.
Evet ince duruyor ve güzel duruyor.Dikişliler sanırım çok daha kalın olur diye düşünüyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

O mouse pad'i alma. Alan arkadaşım kenarında çıkma yaşıyormuş. Önerebileceğim bir mousepad yok, bilgili değilim bu konuda.
hmm teşekkürler

Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
yiğit mutlu
Bu mousepad'i G402 mouse yanında verdiler bana. Tam 3.5 yıl kullandım. Uzun vadede kenarları soyulma yapıyor maalesef. Kayganlığı gayet iyi fakat tavsiye etmem.

Yumuklu Sucurta

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
799
İsim
Alper
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu mousepad'i G402 mouse yanında verdiler bana. Tam 3.5 yıl kullandım. Uzun vadede kenarları soyulma yapıyor maalesef. Kayganlığı gayet iyi fakat tavsiye etmem.
Fiyat olarak günümüz için çok uygun buldum.Ortalama 2 yıl götürsün başka bir şey istemem.2 yılda bir 50 tl vermek pek rahatsız etmez.Şimdi önerir misiniz ?

Kumaş yüzey kayganlık konusunda bir desavantaj yaratmaz mı ?

Dambıldor

80+ Silver
Fiyat olarak günümüz için çok uygun buldum.Ortalama 2 yıl götürsün başka bir şey istemem.2 yılda bir 50 TL vermek pek rahatsız etmez.Şimdi önerir misiniz ?

kullanmadığım için fikrim yok ama kullananlar genel olarak memnun diye biliyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
yiğit mutlu
Fiyat olarak günümüz için çok uygun buldum.Ortalama 2 yıl götürsün başka bir şey istemem.2 yılda bir 50 TL vermek pek rahatsız etmez.Şimdi önerir misiniz ?

50 tl bana pek de koymaz diyorsanız alabilirsiniz. Fakat alan kullanıcılar arasında kullanıcının ürünü kullanımına göre erkenden soyulmalar başlayabiliyor. Hantal bir kullanıcı değilseniz memnun kalabilirsiniz diye tahmin ediyorum. :)

Yumuklu Sucurta

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
799
İsim
Alper

LutynXZ

80+
bu çakma razer mousepadi 3 aydır kullanıyorum kumaş malzeme yağ gibi akıyor mouse, hiç bir sıkıntısı yok ucuz da. bütün masayı kaplıyor bütçe yükselirse qp qrism ya da attığm mousepadin bi üst büyüklüğünü alabilirsiniz

Yumuklu Sucurta

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
799
İsim
Alper
bu çakma razer mousepadi 3 aydır kullanıyorum kumaş malzeme yağ gibi akıyor mouse, hiç bir sıkıntısı yok ucuz da. bütün masayı kaplıyor bütçe yükselirse qp qrism ya da attığm mousepadin bi üst büyüklüğünü alabilirsiniz
Bunu duymak beni sevindirdi kumaş olması sıkıntı çıkaracak sanmıştım.Teşekkürler.

Top Bottom