Fazla küçük qck+ yada ikea lanesplare bakabilirsiniz(qck cabuk aşınan bir mousepad haberiniz olsun ama performansı güzel)vatan bu mousepadi almayı düşünüyorum alınır mı bu fiyata ? önerileriniz varsa bekliyorum.
amazon 2022 de bu ürünü almışım 120 tl ye şaka gibi dediğiniz gibi aşındı biraz yıprandı. değiştirmek istiyorum bunun kalitesinde mi razer yoksa yeniden steelseries mi alayımFazla küçük qck+ yada ikea lanesplare bakabilirsiniz(qck cabuk aşınan bir mousepad haberiniz olsun ama performansı güzel)
Bu bütçede gigantus v2 önerildiğini görmedimamazon 2022 de bu ürünü almışım 120 tl ye şaka gibi dediğiniz gibi aşındı biraz yıprandı. değiştirmek istiyorum bunun kalitesinde mi razer yoksa yeniden steelseries mi alayım
link ??
ikea stokta kalmamış wraith blade x araştırdım biraz (850 tl için değmez) diye bir kaç yorum okudum çok fazla toz ve kir tutuyormuş yapısından kaynaklı aşırı kararsız kaldımLANESPELARE siyah 36x44 cm oyun mouse pedi - 60507794 | IKEA
LANESPELARE siyah 36x44 cm oyun mouse pedi - 60507794 ve birbirinden çeşitli ürünler ve fiyatları IKEA'da!www.ikea.com.trWraith Blade X Semi-hard Mousepad
wraithesports.com
Desenli renginin stoğu var lanesplarein .blade x hakkında toz tutmasi dogrudur.bu fiyatlarda bu ürünler var toz tutma olayı çogu mousepadde olabilcrk bir şey sonuçta kumaşların birbirne geçmesi ile oluşuyoikea stokta kalmamış wraith blade x araştırdım biraz (850 tl için değmez) diye bir kaç yorum okudum çok fazla toz ve kir tutuyormuş yapısından kaynaklı aşırı kararsız kaldım
tamam hocam teşekkürlerDesenli renginin stoğu var lanesplarein .blade x hakkında toz tutmasi dogrudur.bu fiyatlarda bu ürünler var toz tutma olayı çogu mousepadde olabilcrk bir şey sonuçta kumaşların birbirne geçmesi ile oluşuyo