Öneri Fiyat Performans Ses Sistemi Önerisi

salatalık turşusu

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
413
Merhaba arkadaşlar, yeni bir hoparlöre ihtiyacım var, fiyat performans tercihen rgb'li ses sistemi arıyorum. 350 400 lira bütçem. Üstüne çıkmak çok istemiyorum ama 420 liraya mesela efsane bir ses sistemi varsa da düşünebilirim. Önerilerinizi bekliyorum.
Ayrıca rampage'in böyle bir ses sistemini buldum 315 lira bana çok uygun ve estetik geldi ama kullanan yahut tavsiye eden var mı acaba bunu?
https://www.trendyol.com/rampage/rm...p-4702063?boutiqueId=495792&merchantId=117256

Rampage in o setini kullanma fırsattım oldu bas olarak cok iyi is cikarmislar oyun oynarken o anı gercekten yasıyomussun gibi almanı tavsiye ederim .

Merhaba arkadaşlar, yeni bir hoparlöre ihtiyacım var, fiyat performans tercihen RGB'li ses sistemi arıyorum. 350 400 lira bütçem. Üstüne çıkmak çok istemiyorum ama 420 liraya mesela efsane bir ses sistemi varsa da düşünebilirim. Önerilerinizi bekliyorum.
Ayrıca rampage'in böyle bir ses sistemini buldum 315 lira bana çok uygun ve estetik geldi ama kullanan yahut tavsiye eden var mı acaba bunu?
https://www.trendyol.com/rampage/rm...p-4702063?boutiqueId=495792&merchantId=117256
ustam bu devirde sıfır ses sistemi alınmaz 2.el z506 alabilirsin creative 5+1 alabilirsin illa rgb olsun diyorsan 40 liraya da rgb led döşe etrafına ciddi diyorum bu senin dediğin ramagenin rms değeri çok düşük

ustam bu devirde sıfır ses sistemi alınmaz 2.el z506 alabilirsin creative 5+1 alabilirsin illa RGB olsun diyorsan 40 liraya da RGB LED döşe etrafına ciddi diyorum bu senin dediğin ramagenin rms değeri çok düşük
300 lira civarları çok büyük bir para mı ki? İkinci el de alabilirim rahatsız olmaz fakat 5+1 7+1 falan fazla gelmez mi, ben şu an 2+1 kullanıyorum ses kalitesinden memnunum fakat yeni bir bilgisayar aldım ve eskisini başka bir odaya kurdum. Şimdi haliyle o eski bilgisayar hoparlörsüz kaldı şu an kullandıklarımı o odaya götürüp yeni güzel bir şey almak istiyordum. Ses sistemlerinden hiç anlamıyorum, z506'ya baktım kötü yorumu çok var x530 ve x540 öneriyorlar ama bilemedim şimdi.

300 lira civarları çok büyük bir para mı ki? İkinci el de alabilirim rahatsız olmaz fakat 5+1 7+1 falan fazla gelmez mi, ben şu an 2+1 kullanıyorum ses kalitesinden memnunum fakat yeni bir bilgisayar aldım ve eskisini başka bir odaya kurdum. Şimdi haliyle o eski bilgisayar hoparlörsüz kaldı şu an kullandıklarımı o odaya götürüp yeni güzel bir şey almak istiyordum. Ses sistemlerinden hiç anlamıyorum, z506'ya baktım kötü yorumu çok var x530 ve x540 öneriyorlar ama bilemedim şimdi.
valla elinde olsa z906 veya 5500 al dicem onlar çok para sen en iyisi creative al 5+1 leri veya 4+1 leri 200-300 lira arası kendim 2-3 modelini ullandım başarılı cihaz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,189,836
Üyeler
188,837
Son üye
deidox
Geri