Neler Yeni

Fiyata göre Vok mu da-g9 mu?

Aydigal

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
144
İsim
Aydın İgal Gezer
30000tl butcem vardi rtx 4070li sistem istiyordum gelmez diye da-g9u 20000tl gibi bir fiyata aldim sonra dun cikan voku da oylesine havale ile alayim dedim ama da-g9'a odeme yaptigim icin vok sistemin silarisi pazartesi gunune kadar odeme olmazsa iptal olucak. DA G9'u bırakıp voka geçmeyi düşünüyorum.
Sizce bu yaptigim mantikli olur mu

Ekler

• Screenshot_2023-11-24-20-18-32-772_com.whatsapp.jpg
    Screenshot_2023-11-24-20-18-32-772_com.whatsapp.jpg
    242.2 KB · Hit: 131

wolvesina

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,365
İsim
Arda Gezer
30000tl butcem vardi rtx 4070li sistem istiyordum gelmez diye da-g9u 20000tl gibi bir fiyata aldim sonra dun cikan voku da oylesine havale ile alayim dedim ama da-g9'a odeme yaptigim icin vok sistemin silarisi pazartesi gunune kadar odeme olmazsa iptal olucak. DA G9'u bırakıp voka geçmeyi düşünüyorum.
Harbi merakımdan soruyorum nasıl aldınız ?
Ben iki sistemide çıktığı girip girip kaçırdım
Siz ikisinide internetten alabilmişsiniz :D
Ek olarak; DDR5 4070 sistem VOK İyidir ya tutun bence

Dahası  
Reaksiyon skoru
94
İsim
Selim Erinç
Kesinlikle bu diyebilirim ama işlemciye bir soğutucu lazım stok fan ile sıcaklık değerleri yüksek oluyor.

yavuzselimm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
233
İsim
yavuz bulut
Harbi merakımdan soruyorum nasıl aldınız ?
Ben iki sistemide çıktığı girip girip kaçırdım
Siz ikisinide internetten alabilmişsiniz :D
Ek olarak; DDR5 4070 sistem VOK İyidir ya tutun bence
Bende havale yaptim da bugun itopya mağaza taraflarina gideceğim acaba direk ordan odemeyi alırlar mi benden

yavuzselimm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
233
İsim
yavuz bulut
Magaza almaz muhtemelen
Neden acaba yanlislikla yaptim.havale secimini dijital bankacilik uzerinden havale de yapamiyorum 18. Yas gunu tamamen dolmadigi icin 5 gun var 2 gun icinde odeyiniz diyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Neden acaba yanlislikla yaptim.havale secimini dijital bankacilik uzerinden havale de yapamiyorum 18. Yas gunu tamamen dolmadigi icin 5 gun var 2 gun icinde odeyiniz diyor
Acaba farkli bir hesapla odeme yapsam kabul olunur mu?

Aydigal

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
144
İsim
Aydın İgal Gezer
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Acaba farkli bir hesapla odeme yapsam kabul olunur mu?
Valla nedenini bilmiyorum da g9 icin ben de denedim almadilar

yavuzselimm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
233
İsim
yavuz bulut
Valla nedenini bilmiyorum da g9 icin ben de denedim almadilar
Allah allah acaba ne yapmam gerekiyor bu havale olayi nasıl oluyor havale yapilcak bankayi ziraat bankasi sectim arkadasin karttan ödeme yapsam kabul olur mu?

Aydigal

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
144
İsim
Aydın İgal Gezer
Allah allah acaba ne yapmam gerekiyor bu havale olayi nasıl oluyor havale yapilcak bankayi ziraat bankasi sectim arkadasin karttan ödeme yapsam kabul olur mu?
Hayir odemeyi kendi adina yapman gerekiyor ve aciklamaya da siparis nosunu yazman gerekiyor

yavuzselimm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
233
İsim
yavuz bulut
Hayir odemeyi kendi adina yapman gerekiyor ve aciklamaya da siparis nosunu yazman gerekiyor
Allah allah ne yapacagimi sasirdim itopya yetkilileri ile bir goruseyim ben bugun o zaman arkadasin kart ile havale yapip acikalmaya isim ve siparis numarasi birakirsam belki kabul edilebilir bir konusayim hesabimda para var fakat havaleyi secmişim o anki heyecanla :D

Aydigal

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
144
İsim
Aydın İgal Gezer
Allah allah ne yapacagimi sasirdim itopya yetkilileri ile bir goruseyim ben bugun o zaman arkadasin kart ile havale yapip acikalmaya isim ve siparis numarasi birakirsam belki kabul edilebilir bir konusayim hesabimda para var fakat havaleyi secmişim o anki heyecanla :D
Dene sansini ama bana olmasi mantiksiz geliyor fatura keserken senin adina kesiyorlar sonucta

Fatih Nar

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
80
İsim
Fatih Nar
Ben eşimin hesabından aldığım sistem için kendi hesabımdan havale yapmıştım ve sorun yaşamamıştım. Bu soyledıgım durum gecen sene oldu ama sonradan değiştiyse bilemem

Top Bottom