hocam acele etmeyin bu bütçede bekleyin çok daha güçlü olacağını söylüyorlar hemde daha güncel kalıcakHocam hemen hal olsun istiyorum.
ocakta tanıtılacak türkiyeye ilkbahar olmadan gelir benceDoğru diyorsunuz hocam acele edecek bir şey yok ne zaman çıkacağı biliniyor mu ?
Bunu sen istedinMerhabalar. Geçenlerde yeni bir masaüstü almak istiyotum. En iyi klavye, mouse, kulaklık, monitör, sistem önerisi yapacak biri var mı ? Hazır sistem.
hiç kafa yormayıp en pahalı olanları mı seçtin ne yaptınBunu sen istedin
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.comSamsung Odyssey OLED G9 LS49CG954SUXUF 49" 0.03 ms Dual QHD Curved 240 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Samsung Odyssey OLED G9 LS49CG954SUXUF 49" 0.03 ms Dual QHD Curved 240 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Samsung Odyssey OLED G9 LS49CG954SUXUF 49" 0.03 ms Dual QHD Curved 240 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 42.849,00 TL'den başlayan fırsatları...www.akakce.com
hiç kafa yormayıp en pahalı olanları mı seçtin ne yaptın
Merhabalar. Geçenlerde yeni bir masaüstü almak istiyotum. En iyi klavye, mouse, kulaklık, monitör, sistem önerisi yapacak biri var mı ? Hazır sistem.