Neler Yeni

Fiyatlara Yine zam geldi

Nako94

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
97
İsim
Okan
Bilgisayar fiyatlarına bakın gamegaraj, itopya vs. Ne oldu yine mi dolar yükseldi.bu ne

Knispel

80+ Bronze
Dolar düşse bile fiyatlar yine yükselir şaşırmayın artık.

Cermenbey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,119
İsim
Semih
Uygunsuz Dil & Küfürlü Paylaşım
Bilgisayar fiyatlarına bakın gamegaraj, itopya vs. Ne oldu yine mi dolar yükseldi.bu ne
Bu firmalarda dolar 18 olunca yükseltti. 12 ye düşünce sabit tuttu. 12 den 13 e çıkınca gene yükseltti
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu firmalarda dolar 18 olunca yükseltti. 12 ye düşünce sabit tuttu. 12 den 13 e çıkınca gene yükseltti
Kafayı yemişler aw

Nightless

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,600
İsim
Serkan FETVACI

Kafayı yemişler aw
Haklısın 3090 alacaktım hazır sistem 35.000 TL bandından indirim kovalansa bulunuyor idi şimdi olmuşlar 70.000 TL her şey ortada şimdi 35.000 TL bandına 3080 bulursam adam akıllı parçalar da iyidir ama değmez

arisaka

80+ Bronze
Birileri 1 haftadır 8K ya 3050, 10K ya 3060 gelecek diye hayal satıyordu, ben inanıyorum şahsen gelecek :dDDDDD

Şaka bir yana perşembe günü merkez bankası PPK toplantısı var eğer o toplantıdan reisi cumhur başkomutanımızın düşük faiz politikası gereği yine 100 baz puan faiz indirme kararı çıkarsa bakın o zaman şenliğe...

13K ya 10100F + 1650 sistem kovalarsınız...

Son düzenleme:

Mert555

80+ Bronze
Birileri 1 haftadır 8K ya 3050, 10K ya 3060 gelecek diye hayal satıyordu, ben inanıyorum şahsen gelecek :dDDDDD

Şaka bir yana perşembe günü merkez bankası PPK toplantısı var eğer o toplantıdan reisi cumhur başkomutanımızın düşük faiz politikası gereği yine 100 baz puan faiz indirme kararı çıkarsa bakın o zaman şenliğe...

13K ya 10100F + 1650 sistem kovalarsınız :D
Ne kadar sıkıntılı varsa dolmuş forumda. Fiyatlarla ilgili sıkıntın ne? Yükselince keyif mi alıyorsun?

nealean

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,114
İsim
Yusuf

13K ya 10100F + 1650 sistem kovalarsınız :D
zihinsel sorun

arisaka

80+ Bronze

rterdogan

80+
Ne kadar sıkıntılı varsa dolmuş forumda. Fiyatlarla ilgili sıkıntın ne? Yükselince keyif mi alıyorsun?
Adam sadece gerçekleri yazıp, pc veya bileşenlerinden alacak olanları / almak isteyenleri bilgilendiriyor. Aylardır bekle bekle düşecek fiyatlar yok o olacak bu olacak diyene kadar fiyatlar yükselecek sonra yine bekle. Dünya çapında krizler düzelse bile(ki kısa vadede zor gözüküyor) Ülkemizde zaten enflasyon dur durak bilmiyor yükselmeye devam ediyor, dolar da bazı politikalar yüzünden tırmandıkça tırmanıyor. Yani arkadaşın dediği gibi o fiyatlara o sistemlerin gelmesi çok hayal olur.
@arisaka yorumlarını takip ediyorum, yerinde yorumların var ağzınıza sağlık hocam.

nealean

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,114
İsim
Yusuf
Gençler cebinizde ki para pul oluyor, aylarca çalışıp bir orta seviye sistem bile alamıyorsunuz, biriktirirken bile paranız eriyor anlıyorum da gerçekleri söyleyene kızmak yerine, ülkeyi yönetenlere kızın.
Yönetime karşıyım zaten, dediğimi yanlış anladın kanka 🗿 🗿 🗿 🗿

Mert555

80+ Bronze
Uygunsuz davranış
Gençler cebinizde ki para pul oluyor, aylarca çalışıp bir orta seviye sistem bile alamıyorsunuz, biriktirirken bile paranız eriyor anlıyorum da gerçekleri söyleyene kızmak yerine, ülkeyi yönetenlere kızın.
Yol al kardeşim bu forumdan. Gelipte sinir etme insanları. Herkesin bir amacı var. Seninde amacın bu fiyatların yükseldikçe yükselmesi. Böyle kişiler bu forumda çok var. Önceden de dediğim gibi bu kişilerin mining yapan ya da firmalarda bir görevi olan ya da al-satçı kişiler olduğunu düşünüyorum. Şunların artık konuşmasına şans vermeyin ve uyanın arkadaşlar. Fiyat algısında istediklerini vermeyin.

Adam sadece gerçekleri yazıp, pc veya bileşenlerinden alacak olanları / almak isteyenleri bilgilendiriyor. Aylardır bekle bekle düşecek fiyatlar yok o olacak bu olacak diyene kadar fiyatlar yükselecek sonra yine bekle. Dünya çapında krizler düzelse bile(ki kısa vadede zor gözüküyor) Ülkemizde zaten enflasyon dur durak bilmiyor yükselmeye devam ediyor, dolar da bazı politikalar yüzünden tırmandıkça tırmanıyor. Yani arkadaşın dediği gibi o fiyatlara o sistemlerin gelmesi çok hayal olur.
@arisaka yorumlarını takip ediyorum, yerinde yorumların var ağzınıza sağlık hocam.
Ben sana bana yazma bir daha demedim mi lale. O 3 ıqlu beynine bunu sok istediğiniz kadar algı yapmaya devam edin. Senin amacını biliyorum. Bazı insanlar herşeyin farkında. Akıllı ol otur oturduğun yerde.

Nako94

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
97
İsim
Okan
Al satıcılardan nefret ediyorum

Top Bottom