İndirilebilir hocam.Bilen varsa yardımcı olabilir mi acaba hobi olarak başlamak istiyorum ve ilk başta uygulamayı denemek istiyorum belki de sıkılıcağım bir şey için 6000 vermek istemiyorum.
heryerde var son surum dahıl ama ben 21 kullanıyorum daha stabıl bılgın olsunBilen varsa yardımcı olabilir mi acaba hobi olarak başlamak istiyorum ve ilk başta uygulamayı denemek istiyorum belki de sıkılıcağım bir şey için 6000 vermek istemiyorum.
İndirilebilir hocam.
.heryerde var son surum dahıl ama ben 21 kullanıyorum daha stabıl bılgın olsun
Forumda link paylaşmak yasak değil ise indirme linki atabilirim hocam.peki güvenilir olarak bilinen site önerisi istemek yasak mıdır? eğer değilse önerebilir misiniz hiç bilgi sahibi değilim bu konularda
Mesaj otomatik birleştirildi:
.
birazdan dm den atıcam drıveden 21 atıyorum 24 de en azından benım ındırdıklerımde bos sorunlar oluyodu zaten aynı seyler drıvenın dosyayı ındırmesını beklıyorumpeki güvenilir olarak bilinen site önerisi istemek yasak mıdır? eğer değilse önerebilir misiniz hiç bilgi sahibi değilim bu konularda
Mesaj otomatik birleştirildi:
.
24 yerine 21 mi kullanmak lazımheryerde var son surum dahıl ama ben 21 kullanıyorum daha stabıl bılgın olsun
crackde benım ındırdıklerımde projeyı yapmaya calısırken ara ara ses kesıntısı oluyo uygulamadan cık gır yapmakla sureklı ugrasmamak ıcın 21 e gerı dondum 24 stabılse sızde 24 daha ıyı tabıkı ama fark yok yanı24 yerine 21 mi kullanmak lazım
Bemde 24 var
hocam 24 pluginleri sorunsuz çalışır mı 21decrackde benım ındırdıklerımde projeyı yapmaya calısırken ara ara ses kesıntısı oluyo uygulamadan cık gır yapmakla sureklı ugrasmamak ıcın 21 e gerı dondum 24 stabılse sızde 24 daha ıyı tabıkı ama fark yok yanı
calısır plugınlerıde crack ındır para verılmezhocam 24 pluginleri sorunsuz çalışır mı 21de