Flash olmadan format

𝓜𝓲𝓴𝓪𝓼𝓪°

Cezalı
80+ Silver
Reaksiyon skoru
924
Usb hazırlayamıyorum flash yok direk winden ayarlar kısmından format yapsam ne olur ve bilgisayarı sıfırla dedikten sonra herşeyi kaldır seçeneğini seçtim sonra yerel yüklemeyi mi seçmem lazım yok bulut indirmemi hangisini seçersem temiz format atmış olurum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ayrıca win 10 kursam nolur ki win 10 flashı var bence bir şey olmaz

Usb hazırlayamıyorum flash yok direk winden ayarlar kısmından format yapsam ne olur ve bilgisayarı sıfırla dedikten sonra herşeyi kaldır seçeneğini seçtim sonra yerel yüklemeyi mi seçmem lazım yok bulut indirmemi hangisini seçersem temiz format atmış olurum

usb kadar temiz olmasa da atabilirsin problem olmaz.

Hiç sorun olmaz bulut daha temiz olur

altta yazdığını hiç anlamadım 👑 valla
Yani normalde flash var ama win10 flashı ve bu yazma koruması denilen illetten bir türlü kurtulamadım win 10 kurdum pc ye bir sorun çıkacağnı sanmıyorum hem daha da güven veriyor nedense

bir şey olmaz bende flash olmadığında direk yüklüyordum hiç bir sıkıntı da görmedim sistemde

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,174,395
Üyeler
186,478
Son üye
trendyolcu92
Geri