Neler Yeni

Yardım Flodan aldığım ayakkabı orijinal mi

Dahası  
Reaksiyon skoru
135
İsim
ibrahim ali seçkin
Arkadaşlar bugün gelen flodan aldığım adidas predator edge.3 tf ayakkabısı orijinal olup olmadığını nasıl öğrenebilirim fotoğraf eklemem gerekirse haber verin lütfen

The GodFather

80+ Silver
Arkadaşlar bugün gelen flodan aldığım adidas predator edge.3 tf ayakkabısı orijinal olup olmadığını nasıl öğrenebilirim fotoğraf eklemem gerekirse haber verin lütfen
koskoca flo neden çakma ürün satsın

Büyük ihtimal orjinaldir çakma olduğunu zannetmiyorum. Ama ayakkabının kutusunda kare kod vb bir şeyler oluyor. Onları okutup öğreniyorlar orjinal olup olmadığını.

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,625
İsim
Mert Can Ergün
@stereohearts Sana yardımcı olur kendisi flo da çalıştı

MonteCapz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
977
İsim
Asil
Hocam bizzat flo için lumber jack us polo falan ürettim ve hocam şunu söyleyebilirim flonun ayakkabıları kaliteli falan değil. Nike Adidas üretmedim ama onlar hakkında yorum yapamam.
hocam bence lumber jack ve duckers lar iyi neden kaliteli olmadığını düşünüyorssunuz ki siz sonuçta üretmişsiniz merak ettim

Mithril

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
878
İsim
Muhammet Kürkçü
hocam bence lumber jack ve duckers lar iyi neden kaliteli olmadığını düşünüyorssunuz ki siz sonuçta üretmişsiniz merak ettim
Duckers üretmediğim için yorum yapamayacağım ama lumber jack in orta ve giriş modellerini kendim yaptım ve şunu söyleyebilirim malzemesi kaliteli ürünler değil ve biraz dikkatli bakınca ürünler hatalar ile dolu.

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,372
İsim
Enes
Instagram
@stereocrypex
Steam
✪SoloTürk
Twitter
rulerkoala
Discord
stereohearts#1401

MonteCapz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
977
İsim
Asil
Duckers üretmediğim için yorum yapamayacağım ama lumber jack in orta ve giriş modellerini kendim yaptım ve şunu söyleyebilirim malzemesi kaliteli ürünler değil ve biraz dikkatli bakınca ürünler hatalar ile dolu.
evet bazı modellerde cidden öyle baya hata fark editorum lumber jack de ancak hala duckers ın iyi lüolduğunu düşünüyorum sanırım @stereohearts de flo da çalışmış onunda fikrini almak isterim

GirayHan

80+ Platinum
FLO sahte ürün satmaz. sanmıyorum. o topa girmezler.

Dahası  
Reaksiyon skoru
135
İsim
ibrahim ali seçkin
Flodaki ürünler orijinal, kalitesiz gibi duruyorsa 2. Veya 3. Kalitede olan serideki ürünlerden dolayı
Hocam peki aldığım kramponun orijinal olup olmadığını nasıl anlayabilirim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Belli yöntemleri vb varmı

Son düzenleme:

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,372
İsim
Enes
Instagram
@stereocrypex
Steam
✪SoloTürk
Twitter
rulerkoala
Discord
stereohearts#1401
Hocam şu konuyu biraz açarmısınız?
Aslında her firmanın kendi standartları var ürünleri arasında. Kalite kontrol testinde QC 6A skorunu alan ayakkabılar 1. Kalite (en kaliteli) ki genellikle bunlar seri üretim değil de el ile üretilen yani montajı ve diğer aşamaları insanlar tarafından yapılan ürünler oluyor. Kullanılan malzeme, seri üretim mi yoksa el ile mi üretildi gibi faktörler kaliteyi belirliyor. Flo genellikle ikinci ve üçüncü kalite ürünleri satıyor. 2. Kalite seri üretimden kaynaklı hafif kusurlu ancak malzemesi kaliteli ürün, 3. Kalite ise malzemesi ya kalitesiz veya geri dönüşümden üretilmiş ve işçiliği kötü/seri üretim olan ayakkabı oluyor

Hocam peki aldığım kramponun orijinal olup olmadığını nasıl anlayabilirim

Belli yöntemleri vb varmı
Malzeme hissiyatı ve tabandaki yapışkan payı önemli. Kurumsal bir firmanın mağazasından aldığınız ürün çakma olamaz, kalitesi düşük olabilir

Top Bottom