Neler Yeni

FM24 anadolu takımı taktik önerisi

A_M_D_C_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
AMDci
Beyler pendik, istanbulspor gibi anadolunun güçsüz takımlarıyla bir taktik arayışındayım. Mantık tamamen forveti beslemek üzere olacak. Kariyeri taktiği kafamda oturtunca açıcam ve yapacağım şey tüm bütçeyi uzun boylu bitiriciliği ve kafa vuruşları iyi olan bir forvet almaya harcamak ve tüm fırsatları bu oyuncuyla birleştirmek. aslında bi nevi anadolu takımlarında haaland varmış gibi bir deneme yapıcam. tiki taka değil de uzun top anlayışıyla kontra- arkaya sarkma gibi şeyleri değerlendirip sık sık orta açacağım. bunun için diziliş ve taktik öneriniz ,ayrıca varsa başka bir öneriniz var mıdır?

Marianoly

80+ Gold
En İyi Cevap
1
3-4-2-1 ile Avusturya 2. Lig en kötü takımını nağmalup şampiyon yaptım, tsl'de ne kadar etkili olur bilmem ama defansa abanmayın çok, ben 3'lü defans yapıp 6 atıp 4 falan yiyordum.

A_M_D_C_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
AMDci
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
3-4-2-1 ile Avusturya 2. Lig en kötü takımını nağmalup şampiyon yaptım, tsl'de ne kadar etkili olur bilmem ama defansa abanmayın çok, ben 3'lü dwfan yapıp 6 atıp 4 falan yiyordum.
bende böyle düşündüm birde çift santrafor yapıp birini yardımcı forvet yapmayı düşündüm ne kadar mantıklı bilemedim. bu arada büyük takımlara karşı farklı bir taktik benimsiyor muydunuz hocam? örneğin üç büyüklere karşı böyle çıksam arkaya atılan paslarda çok zaafiyet yaratır gibi bu taktik. veya konferans liginde aynı şekilde

Beyler pendik, istanbulspor gibi anadolunun güçsüz takımlarıyla bir taktik arayışındayım. Mantık tamamen forveti beslemek üzere olacak. Kariyeri taktiği kafamda oturtunca açıcam ve yapacağım şey tüm bütçeyi uzun boylu bitiriciliği ve kafa vuruşları iyi olan bir forvet almaya harcamak ve tüm fırsatları bu oyuncuyla birleştirmek. aslında bi nevi anadolu takımlarında haaland varmış gibi bir deneme yapıcam. tiki taka değil de uzun top anlayışıyla kontra- arkaya sarkma gibi şeyleri değerlendirip sık sık orta açacağım. bunun için diziliş ve taktik öneriniz ,ayrıca varsa başka bir öneriniz var mıdır?
hocam o anlayışla çok kaçırabilirsiniz onun yerine baskı futbolu oynatıp ilerde her türlü gol bulabilirsiniz
Mesaj otomatik birleştirildi:

istiyorsanız kendi kullandığım taktiği size paylaşabilirim çok etkilidir 🤠

Qmarika

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Efe Doğmuş
beyler bana çok sıkıcı geldi maçlar çok uzun geliyor ve maçtan maça simule etme çok uzun sürüyor oyunun normalinde olan bişey mi yoksa bana mı öyle geliyor

Marianoly

80+ Gold
En İyi Cevap
1
bende böyle düşündüm birde çift santrafor yapıp birini yardımcı forvet yapmayı düşündüm ne kadar mantıklı bilemedim. bu arada büyük takımlara karşı farklı bir taktik benimsiyor muydunuz hocam? örneğin üç büyüklere karşı böyle çıksam arkaya atılan paslarda çok zaafiyet yaratır gibi bu taktik. veya konferans liginde aynı şekilde
Hocam ben bu taktikle championship'de leets'ide şampiyon yaptım. Büyük takımlara işlemez, yaratıcı forvet oynatıyordum ben. Defansınızı sağlam tutun 3'lü oynatacaksanız. Mümkünse hızı 13'den aşağı defans oyuncusu oynatmayın yoksa geriye çok fazla oyuncu sarkıtırsınız. Ben şu an espanyolun başına geçtim. İspanya'da bu taktik tutmadığı için 4-2-3-1 oynatıyorum.

beyler bana çok sıkıcı geldi maçlar çok uzun geliyor ve maçtan maça simule etme çok uzun sürüyor oyunun normalinde olan bişey mi yoksa bana mı öyle geliyor
Maç hızını ayarlayıp, sadece önemli anlara alın, sarar o şekilde.

A_M_D_C_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
AMDci
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam o anlayışla çok kaçırabilirsiniz onun yerine baskı futbolu oynatıp ilerde her türlü gol bulabilirsiniz

istiyorsanız kendi kullandığım taktiği size paylaşabilirim çok etkilidir 🤠
tabii ki paylaşırsanız sevinirim.
Taktiğin çok ileriye dönük olduğunu düşünmüyorum ama bazen böyle uçuk kaçık fikirleri denemek hoşuma gidiyor hocam

sağ üstten ayarları açıp maç hızını ayarlayabilirsin. ben genelde kritik anlar veya sadece spiker oynuyorum fazla uzun sürmüyor.

Hocam ben bu taktikle championship'de leets'ide şampiyon yaptım. Büyük takımlara işlemez, yaratıcı forvet oynatıyordum ben. Defansınızı sağlam tutun 3'lü oynatacaksanız. Mümkünse hızı 13'den aşağı defans oyuncusu oynatmayın yoksa geriye çok fazla oyuncu sarkıtırsınız. Ben şu an espanyolun başına geçtim. İspanya'da bu taktik tutmadığı için 4-2-3-1 oynatıyorum.

Maç hızını ayarlayıp, sadece önemli anlara alın, sarar o şekilde.
teşekkürler hocam savunmayı hızlı seçmek mantıklı gibi.

dosyayı göndermeme izin vermiyor linke koydum

benim benimsediğim taktik bu hocam ve gayet etkili buluyorum
oyuncu antremanlarını taktiğe göre ve antreman takvimi ve mentörlüğü ayarlarsan karşına takım çıkamaz

Cevdet Sunay

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,384
İsim
Hakan
Oos kullanacaksan forveti beslemek icin ook ya da enganche kullanman lazım
Biri Düz Winger diğeri KF olarak kanat kullan
İYO SO ya da DOK So kullan
Kullanabilegini oyncu varsa vol dos baya iyidir
Dos dos iyidir

A_M_D_C_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
AMDci
dosyayı göndermeme izin vermiyor linke koydum

benim benimsediğim taktik bu hocam ve gayet etkili buluyorum
oyuncu antremanlarını taktiğe göre ve antreman takvimi ve mentörlüğü ayarlarsan karşına takım çıkamaz
çok teşekkürler hocam. birde bir sorum olacak antrenman ayarlamak çok uğraştırıcı ve karmaşık geldiği için hep teknik heyete bırakıyorum. çok fark ettiğinin farkındayım ama bu antrenman programını nasıl ayarlamayı öğrenebilirim? bu kariyer için değil de genel olarak öğrenip ona göre programlar yapmak istiyorum.

Oos kullanacaksan forveti beslemek icin ook ya da enganche kullanman lazım
Biri Düz Winger diğeri KF olarak kanat kullan
İYO SO ya da DOK So kullan
Kullanabilegini oyncu varsa vol dos baya iyidir
Dos dos iyidir
teşekkür ederim tavsiyeniz için hocam

çok teşekkürler hocam. birde bir sorum olacak antrenman ayarlamak çok uğraştırıcı ve karmaşık geldiği için hep teknik heyete bırakıyorum. çok fark ettiğinin farkındayım ama bu antrenman programını nasıl ayarlamayı öğrenebilirim? bu kariyer için değil de genel olarak öğrenip ona göre programlar yapmak istiyorum.

teşekkür ederim tavsiyeniz için hocam
onu biraz araştırman gerek biraz karmaşık teknik heyetinki de idare eder ama kendiniz yaparsanız bir kaç tık daha iyi olur

Top Bottom