Fonksiyonlar yapamıyorum yardım

James Gg

Cezalı
80+ Platinum
Reaksiyon skoru
8,786
Sorulara bakıp kalıyorum öyle Mehmet hocadan dinledom 7 ders tık yok temel sorularda bile zorlaniuorum kursta zaten tyt odaklı gidiyoruz ve ultra ağır çözüyor hoca moralim bozuldu gerçekten daha yeni eve varıcam 20 gün sonra sınavlar başlıyor obbyi onemsiyoum ilk sınavım 95

biz sınava girdik bile o.O2o.O2

Sorulara bakıp kalıyorum öyle Mehmet hocadan dinledom 7 ders tık yok temel sorularda bile zorlaniuorum kursta zaten tyt odaklı gidiyoruz ve ultra ağır çözüyor hoca moralim bozuldu gerçekten daha yeni eve varıcam 20 gün sonra sınavlar başlıyor obbyi onemsiyoum ilk sınavım 95
kaçıncı sınıf

çok soru çözmen lazım belli taktikleri ezberleyince kolay ve zevkli olacak

çok soru çözmen lazım belli taktikleri ezberleyince kolay ve zevkli olacak
Daha yeni yemek yedim saat 7 ya 10 da uyumam lazım ki uyanabileyim bıktım gerçekten evimin altında ki okula gitsem bunlar olmicak kendime daha çok vakit ayırabileceğim

Daha yeni yemek yedim saat 7 ya 10 da uyumam lazım ki uyanabileyim bıktım gerçekten evimin altında ki okula gitsem bunlar olmicak kendime daha çok vakit ayırabileceğim
kolay gelsin kanka.. anlıyorum seni benim de derslerim çok erken ve çok fazla. bu arada soru çözemiyorum demissin bol soru çöz diyerek karşılık verdim ama soruların çözümlerine bak yani soru tiplerini bilmen lazım yazılılariniz nasıl oluyor bilmiyorum ama sınav için fonksiyon öğrenmek zorundasın. LTİ de buradan dönecek ve çok önemli konular.

kolay gelsin kanka.. anlıyorum seni benim de derslerim çok erken ve çok fazla. bu arada soru çözemiyorum demissin bol soru çöz diyerek karşılık verdim ama soruların çözümlerine bak yani soru tiplerini bilmen lazım yazılılariniz nasıl oluyor bilmiyorum ama sınav için fonksiyon öğrenmek zorundasın. LTİ de buradan dönecek ve çok önemli konular.
Evet çok önemli farkındayım sınav temel oluyor.teşekkurler bu arada

• Beğen
Reaksiyonlar: Shaw
agam gerçekten konu videolarını izledikten soru çözmek için kendini zorlamalısın ben gerekirse 1 soru için 1 günümü veririm ama çözmeye çalışırım olmadı mı o zaman açıp bakıcaksın soru çözümünü sonra o soru çözümünün mantığını anlayıp kendin tekrar çözmeye çalışacaksın ki soru kalıplarını çözmeyi öğren ve bu gerçekten çok çok çok önemli 11de başını yakar

heheyt bro sınav öğrencilerinin hayatına bak birde haftanın 3günü günde 12 saat dersim var kalan hafta içi 10 pazar da denemem var cumartesi de 4-6 saat arası değişiyor 4 saat kurs bazen etüt alıyorum kurumdan 6 da olabiliyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

heheyt bro sınav öğrencilerinin hayatına bak birde haftanın 3günü günde 12 saat dersim var kalan hafta içi 10 pazar da denemem var cumartesi de 4-6 saat arası değişiyor 4 saat kurs bazen etüt alıyorum kurumdan 6 da olabiliyor
bende 11im btw çok da fark yok aramızda ama

umarım emeklerinin karşılığını alırsın. mental olarak kendini sağlam tutmaya çalış bu süreçte çünkü mentalden çok kişi patlayacak.

Hocam tamamda yaş olarak bakmıyorum ve ders yapmak bana ağır gelmiyor 10 saatte yaparım vaktim olsa 2,5 saat boş yere otobüste can çekişiyorum buda erken kalkıp erken uyumama yol açıyor 10 da yatıp 6 da kalkıyorum fakat yordu beni 1,5 yılda gerçekten fazlasıyla

10. sınıf fonksiyonlar aksine eğlenceli. X yerine geçerli sayıyı yazıyorsun oluyor bitiyor. Baya eğlenceli.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,386
Üyeler
183,418
Son üye
thenyxx
Geri