Arabayı yıkayınca mı olduMerhaba arkadaşlar arabamın bagajı su alıyor nereden aldığını da çözemedim, üst bagaj kapağının içine su aldığını farkettim sol alttaki fitili çıkartınca suyu boşalttım nasıl çözebilirim bu sorunu su nereden giriyor olabilir
Yok normal yağmur yağdığındaArabayı yıkayınca mı oldu
Şimdi önce şunu test etmen lazım fitil den olmaya bilir.Yok normal yağmur yağdığında
Tamamdır bugün bakacağım teşekkür ederimŞimdi önce şunu test etmen lazım fitil den olmaya bilir.
Bagaj içine gazete ser daha sonra üzerine su dök fakat yan taraflara gelmesin tampon tarafına.
bagaj birleşim yerine su tut fitilleri kontrol etmek için
Araç sedan mı
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bagaj içinde solda ve sağda havalandırma Menfezi var dışarıdan görünmez tamponun altında kalır.
Bagaj içerinde sol ve sağ döşemeyi kaldırınca dipte göreceksin onlardan su alıyor bagaj Menfez yazınca çıkar zaten
Bu Menfez mk2 ve üstü olan hepsinde olan problem parça zamanla özelliğini yitiriyor ve hafif Aralık kalıyor su almaya başlıyor tampon sökmeden elin yatkınsa kendin değiştirirsin genelde bunun contası bozuluyorTamamdır bugün bakacağım teşekkür ederim
![]()
FORD FOCUS YARDIMLAŞMA | Merhaba arkadaslar | Facebook
Merhaba arkadaslar. 2015 focus titanyum aracin bagaj sol arka stoptan iceriye su aliyor. Bu menfez kapagindan bunu değismek icin tampon mu sokulmesi lazim bilen arkadaslar yardimci olabilirmiwww.facebook.com
Bu Menfez mk2 ve üstü olan hepsinde olan problem parça zamanla özelliğini yitiriyor ve hafif Aralık kalıyor su almaya başlıyor tampon sökmeden elin yakınsa kendin değiştirirsin genelde bunun contası bozuluy bugün söküp bakacağım
Bugün söküp bakacağım çok teşekkür ederim![]()
FORD FOCUS YARDIMLAŞMA | Merhaba arkadaslar | Facebook
Merhaba arkadaslar. 2015 focus titanyum aracin bagaj sol arka stoptan iceriye su aliyor. Bu menfez kapagindan bunu değismek icin tampon mu sokulmesi lazim bilen arkadaslar yardimci olabilirmiwww.facebook.com
Bu Menfez mk2 ve üstü olan hepsinde olan problem parça zamanla özelliğini yitiriyor ve hafif Aralık kalıyor su almaya başlıyor tampon sökmeden elin yakınsa kendin değiştirirsin genelde bunun contası bozuluyor