Neler Yeni

Yardım Ford Transit 120P - Fan ve V kayış tamiri

firsatgamingx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,722
İsim
Cem Ayar
Instagram
firsatgamingx
Merhabalar,

Yolda giderken arabanın fanı kırılmış ve V kayışına çarpıp yırtmış. Fanın olduğu termitin takılı olduğu ( neyse adı bilmiyorum) komple geldi sadece gorseldeki yeri kaldi. İçten bi islem gerekir mi yoksa üstüne çakıp yeni kayış ile fan mi alayim?

Ekler

• IMG_1390.jpeg
    IMG_1390.jpeg
    1.8 MB · Hit: 30
  • IMG_1418.png
    IMG_1418.png
    3.5 MB · Hit: 32
  • IMG_1419.jpeg
    IMG_1419.jpeg
    852.6 KB · Hit: 26

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Merhaba dostum
Onun üzerinde termiğin takılacağı 32lik diş olması lazım. Senin araçtaki yerinden çıkmış sanırım. Sistemi tam bilmiyorum fakat görürsem anlarım.

firsatgamingx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,722
İsim
Cem Ayar
Instagram
firsatgamingx
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Merhaba dostum
Onun üzerinde termiğin takılacağı 32lik diş olması lazım. Senin araçtaki yerinden çıkmış sanırım. Sistemi tam bilmiyorum fakat görürsem anlarım.
Hocam selamlar, cevabin için cok tesekkur ederim. Bu ekteki fotoda var. Bu sekilde ayrilmis. Cekicle çaksam bi problem olur mu? Bu fanin bagli oldugu yerin arkasında bir parça var mi?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Normalde su sekilde ama bende tamamen gelmis eksik bi parça yok gibi. Herhangi bir kirilma da mevcut değil
IMG_1424.jpeg

Ekler

• IMG_1421.jpeg
    IMG_1421.jpeg
    617.6 KB · Hit: 14

firsatgamingx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,722
İsim
Cem Ayar
Instagram
firsatgamingx
Merhaba dostum
Hocam baktım da bu fan kasnak göbeğiymiş, o oradaki parçadan ayrılmış. Benim merak ettiğim şey o fan kasnağının bağlı olduğu yer motorun içinde bi aksama bağlı mı eğer değilse hiçbir problem yok ben çekiçle çakarım montajını yaparım.

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Hocam baktım da bu fan kasnak göbeğiymiş, o oradaki parçadan ayrılmış. Benim merak ettiğim şey o fan kasnağının bağlı olduğu yer motorun içinde bi aksama bağlı mı eğer değilse hiçbir problem yok ben çekiçle çakarım montajını yaparım
Eski transitlerde o avare bilya. Bir aksama bağlı değil. Yeni transitlerde o devirdaime bağlı olabilir.

firsatgamingx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,722
İsim
Cem Ayar
Instagram
firsatgamingx
Eski transitlerde o avare bilya. Bir aksama bağlı değil. Yeni transitlerde o devirdaime bağlı olabilir.
Hocam cok teşekkür ederim montaji kendim ustune yapacağım. Radyatöre safsu doldurmayi düşünüyorum çünkü hep paslı (babam maalesef icine antifriz koymamis). Yedek parcacilardan en uygun alabilir miyim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,029
Üyeler
163,423
Son üye
Eneesss
Top Bottom