Neler Yeni

Format atarken ufak diskleri sildim

Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Ege Kanık
Merhabalar diğer diskime windows atmak için ekrandaydım ufak diskler gözüme çarptı 16mb 500mb vs onları sildim ve şu an 4 diskim biri m2 ikisi ssd biri hdd olmak üzere taktığımda kasaya güç geliyor ekranın ışığı yanıyor sinyal yok diyip sonra tekrar açılıyor döngüye giriyor biosa sokmuyor acil yardım lütfen

EmreBulut

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Emre Bulut
Merhabalar diğer diskime windows atmak için ekrandaydım ufak diskler gözüme çarptı 16mb 500mb vs onları sildim ve şu an 4 diskim biri m2 ikisi ssd biri hdd olmak üzere taktığımda kasaya güç geliyor ekranın ışığı yanıyor sinyal yok diyip sonra tekrar açılıyor döngüye giriyor biosa sokmuyor acil yardım lütfen
konuyu resimlerle desteklersen yardımcı olayım, ek olarak o ufak diskler sistem bölümleri yani sildikten ve yeniden kurduktan sonra kendi oluşturulur.

Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Ege Kanık
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
konuyu resimlerle desteklersen yardımcı olayım, ek olarak o ufak diskler sistem bölümleri yani sildikten ve yeniden kurduktan sonra kendi oluşturulur.
Şöyle ki şu an bilgisayarım sapıttı resmen herhangi bi disk yok üzerinde önceden biosa giriyordu şu an girmiyor şimdi flasha bile tepki vermiyor kasa çalışıyor ama görüntü yok monitör açık gözüküyor

Ekler

• image.jpg
    image.jpg
    1.5 MB · Hit: 24
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,054,948
Üyeler
167,578
Son üye