İstersen silmeyebilirsin. Boot menüsünden usb'yi 1. sıraya al 2. sıraya da windowsu yüklemek istediğin hardiski al. Sonra başlat pcyi ilerlediğinde windows'u nereye kurmak istediğini sorucak ordan istediğin diski silebilirsin , biçimlendirebilirsin ayırabilirsin yada hiçbirşeyi silmeyip direk boş diske windows'u yükleyebilirsin senin elinde.Arkadaşlar Rufus ile usb ye windowsu attım ben şimdi biosta boot ayarlarından başlatınca format olacak mı dosyaların hepsi silinecek değil mi?
nereye kurmamı istediğinde oradan mı sileceğim dosyalarıİstersen silmeyebilirsin. Boot menüsünden usb'yi 1. sıraya al 2. sıraya da windowsu yüklemek istediğin hardiski al. Sonra başlat pcyi ilerlediğinde windows'u nereye kurmak istediğini sorucak ordan istediğin diski silebilirsin , biçimlendirebilirsin ayırabilirsin yada hiçbirşeyi silmeyip direk boş diske windows'u yükleyebilirsin senin elinde.
Evet mesela atıyorum 500gb alanın var orada gözükücek diye boş alan şu kadar dolu alan bu kadar diye sen onun üstüne tıklayıp biçimlendir yaptığında o diskin içindeki tüm her şey silinir sonra hangi diske yükleyeceksen windows'u ona sol tıkla ve devam'a bas.nereye kurmamı istediğinde oradan mı sileceğim dosyaları
Çünkü silinsin istiyorum