Neler Yeni

Format atarken windows 10 u usbye attım dosya silmem gerekiyor mu

Kapuska

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Oğuzhan
Arkadaşlar Rufus ile usb ye windowsu attım ben şimdi biosta boot ayarlarından başlatınca format olacak mı dosyaların hepsi silinecek değil mi?

SharpDagger

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
181
İsim
SharpDagger
Arkadaşlar Rufus ile usb ye windowsu attım ben şimdi biosta boot ayarlarından başlatınca format olacak mı dosyaların hepsi silinecek değil mi?
İstersen silmeyebilirsin. Boot menüsünden usb'yi 1. sıraya al 2. sıraya da windowsu yüklemek istediğin hardiski al. Sonra başlat pcyi ilerlediğinde windows'u nereye kurmak istediğini sorucak ordan istediğin diski silebilirsin , biçimlendirebilirsin ayırabilirsin yada hiçbirşeyi silmeyip direk boş diske windows'u yükleyebilirsin senin elinde.

Kapuska

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Oğuzhan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İstersen silmeyebilirsin. Boot menüsünden usb'yi 1. sıraya al 2. sıraya da windowsu yüklemek istediğin hardiski al. Sonra başlat pcyi ilerlediğinde windows'u nereye kurmak istediğini sorucak ordan istediğin diski silebilirsin , biçimlendirebilirsin ayırabilirsin yada hiçbirşeyi silmeyip direk boş diske windows'u yükleyebilirsin senin elinde.
nereye kurmamı istediğinde oradan mı sileceğim dosyaları
Çünkü silinsin istiyorum

SharpDagger

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
181
İsim
SharpDagger
nereye kurmamı istediğinde oradan mı sileceğim dosyaları
Çünkü silinsin istiyorum
Evet mesela atıyorum 500gb alanın var orada gözükücek diye boş alan şu kadar dolu alan bu kadar diye sen onun üstüne tıklayıp biçimlendir yaptığında o diskin içindeki tüm her şey silinir sonra hangi diske yükleyeceksen windows'u ona sol tıkla ve devam'a bas.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,060,379
Üyeler
168,437
Son üye
Elisas
Top Bottom