Format atmak isterken normal şekilde başlıyor.

ilyquake

80+
Reaksiyon skoru
0
Bilgisayara format atmak için usb'mi fat32 olarak biçimlendirdim.Sonra rufus ile usb'ye yazdım.(MBR olarak.) Yeniden başlatıp biostan usbyi seçmeme rağmen normal şekilde başladı.
Secure boot kapatın diyorlardı ama bios eski olduğu için o seçenek bende yok. (en son f1 sürümüne güncelledim.)
Farklı usb de denedim sonuç aynı.
1-2 gündür çözüm arıyorum bir türlü çözemedim. Farklı çözüm önerisi olan var mı?

Bende de aynı sorun oluşmuştu, tekrar tekrar deneyerek halletmiştim.

Rufus ile kurmayın olmaz mı? Windows indirme aracı mıydı neydi onu indirin Windows'un kendi sitesi üzerinden. Daha sonra onu flash belleğe yazın. Yazdıktan sonra usb takılı şekilde pc'ye res atın. Format işlemi otomatik başlayacak. Bahsettiğim işlemin video anlatımı:

Bilgisayara format atmak için usb'mi fat32 olarak biçimlendirdim.Sonra rufus ile usb'ye yazdım.(MBR olarak.) Yeniden başlatıp biostan usbyi seçmeme rağmen normal şekilde başladı.
Secure boot kapatın diyorlardı ama bios eski olduğu için o seçenek bende yok. (en son f1 sürümüne güncelledim.)
Farklı usb de denedim sonuç aynı.
1-2 gündür çözüm arıyorum bir türlü çözemedim. Farklı çözüm önerisi olan var mı?
bende de olmustu, arkadasin dedigi gibi tekrardan deneyerek halletmistim.

dediğim gibi 1 2 gündür deniyorum ki bundan önce de denemiştim. Sorunun ne olduğunu anlasam çözücem ama bulamıyorum.
Hiçbir şey değiştirmeden sadece sistemi başlattığınızda ne oluyor?

Hiçbir şey değiştirmeden sadece sistemi
default ayarlarda normal şekilde açılıyor. usbyi seçincede normal açılıyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Rufus ile kurmayın olmaz mı? Windows indirme aracı mıydı neydi onu indirin Windows'un kendi sitesi üzerinden. Daha sonra onu flash belleğe yazın. Yazdıktan sonra usb takılı şekilde pc'ye res atın. Format işlemi otomatik başlayacak. Bahsettiğim işlemin video anlatımı:
olacağını düşünmüyorum ama deneyip cevap yazarım.

Dediğinizi denerken C diskinde en az 8 gblık bir yer istedi. Yeri açtım şuanda usb'ye dediğiniz yöntemle yazıyor. Merak ettiğim acaba rufusla yazıp format atmaya çalışırkende C diskinde yer olmaması sorun çıkarmış olabilir mi?

Son düzenleme:
default ayarlarda normal şekilde açılıyor. usbyi seçincede normal açılıyor.

olacağını düşünmüyorum ama deneyip cevap yazarım.

Dediğinizi denerken C diskinde en az 8 gblık bir yer istedi. Yeri açtım şuanda usb'ye dediğiniz yöntemle yazıyor. Merak ettiğim acaba rufusla yazıp format atmaya çalışırkende C diskinde yer olmaması sorun çıkarmış olabilir mi?
Bir fikrim yok.

Geri