Format Kurulum Ekranı Gelmiyor

ulaslan

80+
Reaksiyon skoru
80
Bilgisayarim çökük durumda. Hoşgeldin yerine kadar geliyor sonrasi yok. Güvenli moda biosa falan girebiliyor. Usb ye win 8.1 32 bit yazdım. Biostan usb yi başa koyuyorum kurulum yeri gelmiyor, atladığım bir adım mı var allah aşkına. Birinden zor bilgisayar buldumda usbyi yazdım. Sahibinede geri verdim. Her şeyde bi sorun çıkmasından bıktım
Post automatically merged:

up

up

Ekler

• PicsArt_11-13-08.16.18.jpg
    PicsArt_11-13-08.16.18.jpg
    579.6 KB · Hit: 156
  • PicsArt_11-13-08.02.25.jpg
    PicsArt_11-13-08.02.25.jpg
    615.5 KB · Hit: 100
  • PicsArt_11-13-08.03.20.jpg
    PicsArt_11-13-08.03.20.jpg
    837.4 KB · Hit: 262
Son düzenleme:
Bence şu aşamada en mantıklı şey farklı bir usb ile farklı bir win yazmanız. Şahsen Microsoft un sitesinden tool ile direk win10 indirin derim. Eğer sorun çözülmez ise başka ne yapabilirsin bilmiyorum. Aynı zamanda bilgisayarın eski gibi duruyor(bios eski sürüm). Boot u seçtikten sonra 30dk filan bekledin mi? Bazen eski pc lerde gelmesi biraz sürüyor.

Bios ayarlarını sıfırla öyle bir daha dene
Sifirla derken default mu?

Bence şu aşamada en mantıklı şey farklı bir usb ile farklı bir win yazmanız. Şahsen Microsoft un sitesinden tool ile direk win10 indirin derim. Eğer sorun çözülmez ise başka ne yapabilirsin bilmiyorum. Aynı zamanda bilgisayarın eski gibi duruyor(bios eski sürüm). Boot u seçtikten sonra 30dk filan bekledin mi? Bazen eski PC lerde gelmesi biraz sürüyor.
Bootta 1. siraya koyuyorum windows normal basliyor yine. Acaba NTFS Fat32 ile ilgili olabilir mi? Ben fat32 ile yazdim. Sanirim eski bioslar için NTFS ile yazmak gerekiyormus

Hocam açıkçası yazdırma olayı nasıldı hatırlamıyorum. Çünkü dediğim gibi ben Microsoft un sitesinden indirdiğim tool ile usb hazırlamıştım daha kolay olduğu için(sadece ileri ileri diyorsun ve her zaman en güncel sürüm oluyor). Ama yanlış hatırlamıyorsam ntfs ile ilgili bir ayarda vardı rufus ta. Bu arada dediğim gibi eski sitemlerde 30-40dk dahi bulabiliyor format ekranın gelmesi bu süreyi beklediniz mi? Şahsen benim bir ara kullandığım pc de 15 dk geçiyordu gelmesi. Bu da çok büyük bir olasılık çünkü genelde hemen gelmez ise millet paniğe kapılabiliyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,340
Üyeler
190,896
Son üye
tarikensatar
Geri